• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Makaronai su pievagrybiais ir faršu

2011-01-21 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 400g penne makaronų
  • 350g faršo
  • 200g pievagrybių
  • 3 skiltelės česnako
  • 2 v.š. aliejaus (jei faršas riebus – aliejaus nerekia)
  • 150g grietinėlės
  • druska ir pipirai

Gaminimas


Makaronus išverdame pagal nurodymus ant pakuotės, perpilame šaltu vandeniu ir nusausiname.
Keptuvėje išlydome sviestą ir sudedame faršą, kurį kepame 8-10 minučių. Po 10 minučių sudedame smulkintą česnaką, pjaustytus pievagrybius, beriame druskos ir pipirų ir kepame dar 4-5 minutes. Iškepus grybams ir mėsai supilame grietinėlę ir troškiname dar 5-6 minutes.
Patiekdami dedame makaronus į lėkštę ir užpilame faršu su pievagrybiais.

Kategorijos:Makaronų receptai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: česnakas, faršas, grietinėlė, makaronai, pievagrybiai, sviestas

 

Panašūs receptai

Feta pomidoriukais ir špinatais įdarytos makaronų kriauklės
Feta pomidoriukais ir špinatais įdarytos makaronų kriauklės
Ravioli su varške, špinatais ir kiaušinio tryniu
Ravioli su varške, špinatais ir kiaušinio tryniu
Greita lazanija arba lakštinių makaronų apkepas
Greita lazanija arba lakštinių makaronų apkepas

Previous Post: « Greita baklažanų užkepėlė
Sekantis įrašas: Remoulade padažas »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt