Ingridientai
- 400g penne makaronų
- 350g faršo
- 200g pievagrybių
- 3 skiltelės česnako
- 2 v.š. aliejaus (jei faršas riebus – aliejaus nerekia)
- 150g grietinėlės
- druska ir pipirai
Gaminimas
Makaronus išverdame pagal nurodymus ant pakuotės, perpilame šaltu vandeniu ir nusausiname.
Keptuvėje išlydome sviestą ir sudedame faršą, kurį kepame 8-10 minučių. Po 10 minučių sudedame smulkintą česnaką, pjaustytus pievagrybius, beriame druskos ir pipirų ir kepame dar 4-5 minutes. Iškepus grybams ir mėsai supilame grietinėlę ir troškiname dar 5-6 minutes.
Patiekdami dedame makaronus į lėkštę ir užpilame faršu su pievagrybiais.
Parašykite komentarą