• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Makaronai su pupelėmis, žirneliais ir faršu

2011-01-31 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 450g makaronų
  • 500g kiaulienos faršo
  • 150g šaldytų žirnelių (ar šviežių)
  • 100g tamsių virtų pupelių
  • 0,5 a.š. ciberžolės
  • 2 v.š. sviesto
  • 2 skiltelės česnako
  • 50g parmezano sūrio
  • 2 v.š. grietinės
  • 1 svogūnas
  • 200ml vandens
  • druska ir pipirai

Gaminimas

:
Makaronus išverdame pagal nurodymus ant pakuotės, perpilame šaltu vandeniu ir nusausiname.
Įkaitiname keptuvę su sviestu ir sudedame faršą, smulkintą svogūną ir česnaką. Kepame ant vidutinės ugnies apie 5 minutes. Po 5 minučių suberiame žirnelius, pupeles, beriame druskos ir pipirų ir kepame dar 5 minutes. Truputį apkepus žirneliams užpilame vandenį ir troskiname apie 20 minučių (jei greit išsausėja keptuvė, tai pilame dar po 50ml vandens).
Nugaravus vandeniui sudedame grietinę, suberiame ciberžolę, įberiame dar truputį druskos ir ant silpnos ugnies kaitiname dar 5 minutes.
Patiekdami patiekalą, į lėkštę dedame virtų makaronų, ant viršaus pilame paruošto žirneliu ir pupelių ir pabarstome tarkuotu parmezano sūriu.

Kategorijos:Makaronų receptai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: česnakas, ciberžolė, faršas, grietinė, kiauliena, makaronai, padažas, parmezano sūris, pupelės, sviestas, svogūnai, žirneliai

 

Panašūs receptai

Keto lazanija
Keto lazanija
Makaronai su jautienos faršu
Makaronai su jautienos faršu
Feta pomidoriukais ir špinatais įdarytos makaronų kriauklės
Feta pomidoriukais ir špinatais įdarytos makaronų kriauklės

Previous Post: « Faršo kepsnys su salieru bei šonine
Sekantis įrašas: Tiršta varškė »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm
  • Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm
  • Raudona lėkštė, 16x16cm Raudona lėkštė, 16x16cm
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Stiklinis dubuo salotoms, 970ml Stiklinis dubuo salotoms, 970ml
  • Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm
  • Stiklinis dubuo salotoms, 25cm Stiklinis dubuo salotoms, 25cm
  • Indas salotoms, 22.50x10cm Indas salotoms, 22.50x10cm

Populiariausi receptai

  • Virtos didelės pupos su česnaku Virtos didelės pupos su česnaku
  • Greitas bananų pyragas Greitas bananų pyragas
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Trapios sviestinės tešlos receptas Trapios sviestinės tešlos receptas
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2025 · Kulinare.lt