Ingridientai
- Grietinėlės (35%) – 80ml
- Kalendrų – 3g
- Alyvuogių aliejaus – 1 šaukštas
- Aitriųjų paprikų (maltų) – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Vandens – 80ml
- Sojos padažo – 1 šaukštas
- Česnako skiltelių – 1vnt.
- Makaronų (Spaghetti) – 350g
- Žemės riešutų sviesto – 120g
Gaminimas
- Makaronus išverdame pagal nurodymus ant pakuotės, perpilame šaltu vandeniu ir nusausiname.
- Dubenėlyje sumaišome riešutų sviestą su karštu vandeniu. Pilame sojų padažą, čili pipirą, įspaudžiame česnaką, pilame aliejų ir grietinėlę.
- Viską labai gerai šaukštu išmaišome ir dedame ant silpnos ugnies. Padažą kaitiname iki 2 minučių visą laiką maišydami.
- Patiekdami dedame į lėkštę virtų makaronų, pilame porų šaukštų padažo ir pabarstome smulkina kalendra.
Parašykite komentarą