Ingridientai
- Grietinėlės (35%) – 200ml
- Druskos – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Svogūnų – 50g
- Alyvuogių aliejaus – 2 šaukštai
- Makaronų (Penne) – 400g
- Kiaulienos šoninės – 250g
Gaminimas
- Puode išverdame makaronus pagal nuorodas ant pakuotės.
- Į keptuvę įpilame aliejaus ir sudedame smulkintą svogūną.
- Po 1 minutės sudedame ir pjaustytą kiaulienos šoninę. Kepame kelias minutes, kol šoninė paruduos. Pabarstome druska ir pipirais, supilame grietinėlę ir ant vidutinės ugnies kepame dar 10 minučių.
- Padažą pilame ant išvirtų makaronų, išmaišome ir patiekiame.
Renata
tikrai paprasta, bet laaabai skanu :))))
Kulinare
Šaunu, kad patiko:)