Ingridientai
350g spageti makaronų
350g špinatų
100g migdolų drožlių
3 skiltelės česnako
50ml aliejaus
1 v.š. balto vyno acto
50g parmezano sūrio
2 v.š. sviesto
druska ir pipirai
Gaminimas
Makaronus išverdame pagal nurodymus ant pakuotės, perpilame šaltu vandeniu ir nusausiname.
Įkaitiname orkaitę iki 220 laipsnių temperatūros. Migdolų drožles suberiame ant kepimo popieriaus ir dedame į orkaitę, kur skrudiname ~2-3 minutes.
Dubenėlyje sumaišome aliejų su actu ir 1 skiltele trinto česnako.
Įkaitiname keptuvę su sviestu ir sudedame smulkintą česnaką. Po poros minučių sudedame truputį pasmulkintus špinatus, kuriuos kepame dar 2 minutes.
Sudedame špinatus į puodą su makaronais, beriame druskos ir pipirų,pilame paruoštą padažą ir viską išmaišome.
Patiekdami dedame makaronus į lėkštes, pabarstome skrudintais migdolais bei parmezano sūriu.
Parašykite komentarą