
Reikės:
- 2 porcijų makaronų
- 6 didesnių pievagrybių
- Keletos saulėje džiovintų pomidorų
- Saujos špinatų
- 0,5 grietinėlės arba pieno
- 0,5 puodelio tarkuoto sūrio
- Druskos
- Pipirų
- Sviesto ar aliejaus kepimui
Gaminimo eiga:
- Makaronus užverdame.
- Keptuvėje įkaitiname truputį riebalų ir sudedame riekelėmis pjaustytus pievagrybius.
- Kepame iki kol gražiai paruduoja iš visų pusių.
- Baigiant kepti pievagrybiams, sudedame pjaustytus špinatus. Nuolat maišant kepame iki kol špinatai vos suminkštės.
- Viską atidedame į lėkštę.
- Toje pat keptuvėje, kurioje kepė daržovės, pašildome grietinėlę ir sudedame sūrį.
- Viską kaitiname ant mažos ugnies iki kol sūris išsilydys ir padažas bus vientisas.
- Į padažą sudedame makaronus, keptas daržoves ir susmulkintus pomidorus.
- Beriame druskos ir pipirų pagal skonį, viską gerai išmaišome.
- Kaitiname iki kol visi ingredientai sušyla.
- Skanaus!
Už receptą dėkojame – Emilijai.
Parašykite komentarą