• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Makaronai su šviežiais pomidorais

2020-08-18 by Kulinarė 1 Comment

Makaronai su šviežiais pomidorais

Reikės:

  • 2 porcijų mėgstamų makaronų
  • 1 v.š. alyvuogių aliejaus
  • 1 v.š. sviesto
  • 2 skiltelių česnako
  • 1 didelio arba 2 vidutinio dydžio pomidorų
  • Druskos
  • Kietojo sūrio
  • Keleto šviežio baziliko lapelių

Gaminimo eiga:

  1. Makaronus išverdame.
  2. Česnaką susmulkiname.
  3. Pomidorus supjaustome kubeliais. Jei norisi, galima nuplikyti verdančiu vandeniu ir nulupti.
  4. Keptuvėje įkaitiname aliejų kartu su sviestu.
  5. Sudedame česnaką ir pakepiname 1 – 2 minutes, iki kol gražiai pagels.
  6. Sudedame smulkintus pomidorus ir vis pamaišant kaitiname iki kol jie suminkštės.
  7. Beriame druskos, pagal skonį.
  8. Į pomidorus pilame kelis šaukštus vandens nuo makaronų, išmaišome.
  9. Kaitiname iki kol padažas sutirštėja.
  10. Sudedame išvirtus makaronus ir gerai išmaišome.
  11. Tiekiame su tarkuotu kietuoju sūriu ir baziliko lapeliais.
  12. Skanaus!

Už receptą dėkojame – Emilijai.

Kategorijos:Makaronų receptai, Patiekalai ir jų receptai

 

Panašūs receptai

Ravioli su varške, špinatais ir kiaušinio tryniu
Ravioli su varške, špinatais ir kiaušinio tryniu
Greita lazanija arba lakštinių makaronų apkepas
Greita lazanija arba lakštinių makaronų apkepas
Makaronai su krevetėmis
Makaronai su krevetėmis

Previous Post: « Keksas su braškėmis ir šokolado gabalėliais
Sekantis įrašas: Moliūginis pyragėlis »

Reader Interactions

Comments

  1. Inga

    2020-08-18 at 21:27

    Pagal tokį receptą gaminu makaronus nuo vaikystės laiku. Labai skanu.

    Atsakyti

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2022 · Kulinare.lt