• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Makaronai su tuno padažu

2013-07-03 by Kulinarė 5 komentarai

Labai greitai paruošiamas bei nebrangus patiekalas.

Ingridientai

  • 300g makaronų
  • 1 skardinės tuno aliejuje (didesnę dalį aliejaus nupilame)
  • 1 svogūnas
  • 30g petražolių
  • 30g svogūno laiškų
  • 2 v.š. grietinėlės ar grietinės
  • druska ir pipirai

Gaminimas

Makaronus išverdame pagal nurodymus ant pakuotės.
Į keptuvę pilame 2 v.š. aliejaus ir sudedame smulkintą svogūną, kepame apie 2 minutes. Ant svogūnų suberiame išvirtus makaronus, išmaišome, kepame dar porą minučių, tada dedame tuną bei smulkintus žalumynus. Patiekalą pabarstome druska bei pipirais, įdedame grietinėlę ir uždengę dangčiu kepame apie 3-5 minutes.

Kategorijos:Makaronų receptai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: grietinė, makaronai, petražolė, svogūnai, svogūnų laiškai, tunas

 

Panašūs receptai

Feta pomidoriukais ir špinatais įdarytos makaronų kriauklės
Feta pomidoriukais ir špinatais įdarytos makaronų kriauklės
Ravioli su varške, špinatais ir kiaušinio tryniu
Ravioli su varške, špinatais ir kiaušinio tryniu
Greita lazanija arba lakštinių makaronų apkepas
Greita lazanija arba lakštinių makaronų apkepas

Previous Post: « Bulvių, lašišos ir špinatų užkepėlė
Sekantis įrašas: Grybų paštetas su lydytu sūriu »

Reader Interactions

Comments

  1. Gurmanė

    2014-04-25 at 20:48

    Tiesiog dieviškas patiekalas.Patarčiau gaminti visiems,nes tai labai lengvai paruošiama ir begalo skanu.

    Atsakyti
    • Kulinarė

      2014-04-29 at 12:26

      Nėra nieko smagiau, kaip skaityti tokius atsiliepimus:) Dėkui ir skanaus!

      Atsakyti
  2. Asta

    2015-03-31 at 17:51

    Dekui uz gera ideja su tunu, paimprovizuosime siek tiek sia tema vakarinei 🙂

    Atsakyti
  3. skanu

    2015-04-18 at 14:59

    bet kol neidejau grietin., buvo skaniau 🙂

    Atsakyti
  4. Ieva

    2015-06-27 at 12:30

    Šiandien darysiu 🙂 tik gal tuna savose sultyse naudosiu 🙂 gal dar juodų alyvuogių įdėsiu :)))

    Atsakyti

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt