Labai greitai paruošiamas bei nebrangus patiekalas.
Ingridientai
- 300g makaronų
- 1 skardinės tuno aliejuje (didesnę dalį aliejaus nupilame)
- 1 svogūnas
- 30g petražolių
- 30g svogūno laiškų
- 2 v.š. grietinėlės ar grietinės
- druska ir pipirai
Gaminimas
Makaronus išverdame pagal nurodymus ant pakuotės.
Į keptuvę pilame 2 v.š. aliejaus ir sudedame smulkintą svogūną, kepame apie 2 minutes. Ant svogūnų suberiame išvirtus makaronus, išmaišome, kepame dar porą minučių, tada dedame tuną bei smulkintus žalumynus. Patiekalą pabarstome druska bei pipirais, įdedame grietinėlę ir uždengę dangčiu kepame apie 3-5 minutes.
Gurmanė
Tiesiog dieviškas patiekalas.Patarčiau gaminti visiems,nes tai labai lengvai paruošiama ir begalo skanu.
Kulinarė
Nėra nieko smagiau, kaip skaityti tokius atsiliepimus:) Dėkui ir skanaus!
Asta
Dekui uz gera ideja su tunu, paimprovizuosime siek tiek sia tema vakarinei 🙂
skanu
bet kol neidejau grietin., buvo skaniau 🙂
Ieva
Šiandien darysiu 🙂 tik gal tuna savose sultyse naudosiu 🙂 gal dar juodų alyvuogių įdėsiu :)))