• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Makaronų ir špinatų užkepėlė

2010-12-28 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 1 svogūnas
  • 800g šviežių špinatų
  • 2 skiltelės česnako
  • 100g migdolų
  • 1 citrinos žievelė
  • 350g kriauklelių makaronų
  • aliejus
  • druska ir pipirai
  • 250g mozzarella sūrio

Gaminimas


Makaronus išverdame pagal nurodymus ant pakuotės, perpilame šaltu vandeniu ir nusausiname.
Įkaitiname keptuvę su 3 šaukštais aliejaus ir sudedame smulkintą svogūną. Po 2 minučių į keptuvę dedame smulkintą česnaką, beriame truputį druskos ir pipirų, tarkuotą citrinos žievelę, ir migdolus. Kepame 1-2 minutes ant stipresnės ugnies. Po 1-2 minučių, sumažiname ugnį ir sudedame pjaustytus špinatus, kuriuos dar porą minučių kepame. Suminkštėjus špinatams, nuimame keptuvę nuo ugnies.
Į puodą su virtais makaronais supilame špinatų ir migdolų padažą, išmaišome. Perpilame sumaišytus makaronus į kepimo indą, ant viršaus tolygiai išdėliojame riekėmis pjaustytą mozzarella sūrį ir dedame į orkaitę, kur 180 laipsnių temperatūroje kepame apie 10-15 minučių, kol išsilydo ir truputį apskrunda sūris.

Kategorijos:Apkepai, Makaronų receptai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: aliejus, česnakas, citrina, makaronai, migdolai, mozzarella sūris, špinatai, svogūnai, užkepėlė

 

Panašūs receptai

Greita lazanija arba lakštinių makaronų apkepas
Greita lazanija arba lakštinių makaronų apkepas
Makaronų apkepas su faršu
Makaronų apkepas su faršu
Lazanija
Lazanija

Previous Post: « Pupelių troškinys su sojos kubeliais
Sekantis įrašas: Rūgštynių sriuba »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm
  • Sausainių formelė "Namas" Sausainių formelė "Namas"
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm
  • Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Sausainių kepimo formelė "Elnias" Sausainių kepimo formelė "Elnias"
  • Stiklinis dubuo salotoms, 970ml Stiklinis dubuo salotoms, 970ml
  • Stiklinis dubuo salotoms, 25cm Stiklinis dubuo salotoms, 25cm

Populiariausi receptai

  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Troškintos vištienos kepenėlės Troškintos vištienos kepenėlės
  • Silkės ir varškės aptepas užkandžiams Silkės ir varškės aptepas užkandžiams
  • Marinuoti svogūnai Marinuoti svogūnai prie šašlykų
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2025 · Kulinare.lt