• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Makaronų “pyragas” su žirneliais

2010-08-17 by Kulinarė Palikti komentarą

Makaronų pyragas su žirneliais

Ingridientai

  • Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Alyvuogių aliejaus – 2 šaukštai
  • Sauso balto vyno – 50ml
  • Parmezano sūrio – 30g
  • Kiaušinių – 2vnt.
  • Žirnelių – 150g
  • Kiaulienos šoninės (rūkytos) – 100g
  • Svogūnų – 1vnt.
  • Makaronų (Fettuccine) – 300g
  • Bešamelio padažo – 500ml

Gaminimas

  • Makaronus išverdame pagal nurodymus ant pakuotės.
  • Įkaitiname keptuvę su aliejumi ir sudedame pjaustytą svogūną ir rūkytą mėsą (geriausiai tiktų liesa šoninė).
  • Kepame kelias minutes ir tada sudedame žirnelius. Į žirnelius įberiame druskos ir pipirų, supilame baltą vyną ir 10 minučių troškiname.
  • Po 10 minučių supilame pusę bešamelio padažo ir išmaišome. Nuimame nuo ugnies.
  • Išvirtus makaronus sumaišome su išplaktu kiaušiniu ir tarkuotu parmezano sūriu, užpilame juos likusiu bešamelio padažu ir puse apkeptos mėsos su žirneliais. Viską gerai išmaišome ir sudedame į kepimo indą.
  • Ant viršaus sudedame kitą pusę žirnelių bei mėsos ir truputį aptepame keliais šaukštais bešamelio padažo.
  • Paruoštą “pyragą” dedame į orkaitę įkaitintą iki 180 laipsnių ir kepame apie 20-25 minutes.
  • Patiekti truputį atvėsusį.
  • Skanaus!

Kategorijos:Makaronų receptai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: aliejus, baltas vynas, bešamelio padažas, kiaulienos šoninė, makaronai, parmezano sūris, svogūnai, žirneliai

 

Panašūs receptai

Keto lazanija
Keto lazanija
Makaronai su jautienos faršu
Makaronai su jautienos faršu
Feta pomidoriukais ir špinatais įdarytos makaronų kriauklės
Feta pomidoriukais ir špinatais įdarytos makaronų kriauklės

Previous Post: « Čiobrelis
Sekantis įrašas: Lengvai paruošiama kiauliena su saldžiarūgščiu padažu (kinietiškai) »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm
  • Sausainių formelė "Namas" Sausainių formelė "Namas"
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm
  • Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm
  • Sausainių kepimo formelė "Elnias" Sausainių kepimo formelė "Elnias"
  • Stiklinis dubuo salotoms, 25cm Stiklinis dubuo salotoms, 25cm
  • Stiklinis dubuo salotoms, 970ml Stiklinis dubuo salotoms, 970ml

Populiariausi receptai

  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Troškintos vištienos kepenėlės Troškintos vištienos kepenėlės
  • Marinuoti svogūnai Marinuoti svogūnai prie šašlykų
  • Virtos didelės pupos su česnaku Virtos didelės pupos su česnaku
  • Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2025 · Kulinare.lt