• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Makaronų „pyragas“ su žirneliais

2010-08-17 by Kulinarė Palikti komentarą

Makaronų pyragas su žirneliais

Ingridientai

  • Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Alyvuogių aliejaus – 2 šaukštai
  • Sauso balto vyno – 50ml
  • Parmezano sūrio – 30g
  • Kiaušinių – 2vnt.
  • Žirnelių – 150g
  • Kiaulienos šoninės (rūkytos) – 100g
  • Svogūnų – 1vnt.
  • Makaronų (Fettuccine) – 300g
  • Bešamelio padažo – 500ml

Gaminimas

  • Makaronus išverdame pagal nurodymus ant pakuotės.
  • Įkaitiname keptuvę su aliejumi ir sudedame pjaustytą svogūną ir rūkytą mėsą (geriausiai tiktų liesa šoninė).
  • Kepame kelias minutes ir tada sudedame žirnelius. Į žirnelius įberiame druskos ir pipirų, supilame baltą vyną ir 10 minučių troškiname.
  • Po 10 minučių supilame pusę bešamelio padažo ir išmaišome. Nuimame nuo ugnies.
  • Išvirtus makaronus sumaišome su išplaktu kiaušiniu ir tarkuotu parmezano sūriu, užpilame juos likusiu bešamelio padažu ir puse apkeptos mėsos su žirneliais. Viską gerai išmaišome ir sudedame į kepimo indą.
  • Ant viršaus sudedame kitą pusę žirnelių bei mėsos ir truputį aptepame keliais šaukštais bešamelio padažo.
  • Paruoštą „pyragą“ dedame į orkaitę įkaitintą iki 180 laipsnių ir kepame apie 20-25 minutes.
  • Patiekti truputį atvėsusį.
  • Skanaus!

Kategorijos:Makaronų receptai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: aliejus, baltas vynas, bešamelio padažas, kiaulienos šoninė, makaronai, parmezano sūris, svogūnai, žirneliai

 

Panašūs receptai

Makaronų apkepas su faršu
Makaronų apkepas su faršu
Makaronai Su Jūros Gėrybėmis Ir Saulėje Džiovintais Pomidorais
Makaronai Su Jūros Gėrybėmis Ir Saulėje Džiovintais Pomidorais
Wok Makaronai
Wok Makaronai

Previous Post: « Čiobrelis
Sekantis įrašas: Lengvai paruošiama kiauliena su saldžiarūgščiu padažu (kinietiškai) »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt