Ingridientai
- 350g makaronų (ne spageti)
- 1 skardinė konservuotų baltų pupelių
- 100g petražolių
- 70g parmezano sūrio
- 2 v.š. sviesto
- 200g grietinėlės
- 2 skiltelės česnako
- druska ir pipirai
Gaminimas
Makaronus išverdame pagal nurodymus ant pakuotės, perpilame šaltu vandeniu ir nusausiname.
Įkaitiname keptuvę su sviestu ir sudedame smulkintą česnaką, kurį pakepame minutę. Sudedame nusausintas pupeles, smulkintas petražoles ir kepame 2-3 minutes. Supilame grietinėlę, įberiame druskos ir pipirų, suberiame pusę tarkuoto parmezano sūrio, išmaišome ir ant silpnos ugnies kaitiname iki 5 minučių.
Į lėkštę dedame makaronų ir ant viršaus pilame paruošto pupelių ir grietinėlės padažo, beriame parmezano sūrio ir patiekiame.
Parašykite komentarą