• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Blogas
  • Kontaktai

Makaronai su sūriu ir grietinėle

2011-03-21 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 350g makaronų
  • 300g grietinėlės
  • 4 skiltelės česnako
  • 150g fermentinio sūrio
  • 3 v.š. sviesto
  • druska ir pipirai

Gaminimas


Makaronus išverdame pagal nurodymus ant pakuotės, perpilame šaltu vandeniu ir nusausiname.
Įkaitiname keptuvę su sviestu ir sudedame smulkintą česnaką. Po poros minučių supilame grietinėlę, beriame druskos ir pipirų ir sudedame visą tarkuotą sūrį. Išmaišome ir sūriui išsilydžius pilame padažą ant makaronų. Išmaišome viską ir patiekiame.

Kategorijos:Makaronų receptai Tagged With: česnakas, fermentinis sūris, grietinėlė, makaronai

Panašūs receptai

Makaronai su vištiena ir shiitake grybais
Makaronai su vištiena ir shiitake grybais
Taco makaronai su sūriu
Taco makaronai su sūriu
Makaronai su karamelizuotų svogūnų padažu
Makaronai su karamelizuotų svogūnų padažu

Previous Post: « Įdarytas kininis kopūstas
Sekantis įrašas: Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su baklažanais »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Makaronai su sūriu ir grietinėle
  • Troškintos vištienos kepenėlės Troškintos vištienos kepenėlės

Naujausi blogo įrašai

Čederio sūris

Bokoncini (bocconcini) sūris

Mirinas

Peletrūnas

Čiobrelis

Copyright © 2019 · Kulinare.lt