Ingridientai
- Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Svogūnų – 30g
- Česnakų – 15g
- Alyvuogių aliejaus – 2 šaukštai
- Vištienos sultinio – 100ml
- Žaliųjų citrinų sulčių – 2 šaukštai
- Špinatų – 3g
- Makaronų – 500g
- Lydyto sūrio – 100g
- Kalakutienos faršo – 400g
- Avokadų – 1vnt.
Gaminimas
- Makaronus išverdame pagal nurodymus ant pakuotės.
- Į įkaitintą keptuvę su aliejumi sudedame smulkintą svogūną bei smulkintas česnako skilteles ir kepame juos kartu su kalakutienos faršu, kol švelniai paruduos paukštiena.
- Kol faršas kepa elektriniu smulkintuvu inde sumalame špinatus, avokadą, vištienos sultinį ir laimo sultis. Gautą masę pilame į kepamą kalakutieną. Sudedame taip pat ir lydytą sūrį, beriame druskos ir pipirų, dar 3-5 minutes troškiname ir nuimame nuo ugnies.
- Patiekdami dedame makaronus į lėkštę ir užpilame paruoštu padažu.
Parašykite komentarą