• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Masala avinžirniai

2011-01-05 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 2 a.š. maltos kalendros
  • 1 a.š. malto kumino
  • 0,25 a.š. maltų radonų pipirų
  • 0,25 a.š. maltos ciberžolės
  • 3 svogūnai
  • 400g avinžirnių
  • 50ml aliejaus
  • 1 a.š. citrinos sulčių
  • druska ir pipirai
  • 50g šviežios kalendros

Gaminimas


Avinžirnius išverdame pagal nurodymus ant pakuotės ir nusausiname.
Įkaitiname keptuvę su aliejumi ir sudedame smulkintus svogūnus, kuriuos kepame apie 8-10 minučių, kol visai suminkštėja. Sudedame prieskonius į keptuvę su svogūnais, išmaišome ir kepame dar 1-2 minutes.
Į keptuvę suberiame išvirtus avinžirnius, pilame 1 v.š. vandens, išmaišome ir ant nedidelės ugnies uždengę kepame apie 7 minutes, kol pradės skirtis pusiau avinžirniai. Jei labai išsausėja keptuvė, pilame dar šaukštą vandens.
Paruoštus su prieskoniais avinžirnius nuimame nuo ugnies, supilame citrinų sultis ir suberiame smulkintą kalendrą.
Masala avinžirnius patiekiame šiltus.

Kategorijos:Daržovių bei grybų patiekalai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: aliejus, avinžirniai, ciberžolė, citrina, kalendra, kuminas, pipirai, svogūnai

 

Panašūs receptai

Žiediniai kopūstai kokosų piene
Žiediniai kopūstai kokosų piene
Cukinijos su feta ir žemės riešutais
Cukinijos su feta ir žemės riešutais
Tortilijos su špinatais ir pupelėm⁣is
Tortilijos su špinatais ir pupelėm⁣is

Previous Post: « Krevetės su pomidorais ir baziliku
Sekantis įrašas: Troškintų porų padažas makaronams »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Aliuminis puodas, 20l Aliuminis puodas, 20l
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinis butelis metaliniu dangteliu, 1l Stiklinis butelis metaliniu dangteliu, 1l
  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Melamino indas salotoms su dangčiu, 23.6cm
  • Aliuminis puodas, 24cm Aliuminis puodas, 24cm
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Stiklinis dubenėlis, 205ml Stiklinis dubenėlis, 205ml
  • Skaidri lėkštė Paris, 23cm Skaidri lėkštė Paris, 23cm
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm

Populiariausi receptai

  • Obuolių skonio pusryčių tortas Obuolių skonio pusryčių tortas
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sveikas sūrio pyragas Sveikas sūrio pyragas
  • grybu ikrai ziemai Grybų ikrai
  • astri adzika Aštri adžika žiemai

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt