• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Masala avinžirniai

2011-01-05 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 2 a.š. maltos kalendros
  • 1 a.š. malto kumino
  • 0,25 a.š. maltų radonų pipirų
  • 0,25 a.š. maltos ciberžolės
  • 3 svogūnai
  • 400g avinžirnių
  • 50ml aliejaus
  • 1 a.š. citrinos sulčių
  • druska ir pipirai
  • 50g šviežios kalendros

Gaminimas


Avinžirnius išverdame pagal nurodymus ant pakuotės ir nusausiname.
Įkaitiname keptuvę su aliejumi ir sudedame smulkintus svogūnus, kuriuos kepame apie 8-10 minučių, kol visai suminkštėja. Sudedame prieskonius į keptuvę su svogūnais, išmaišome ir kepame dar 1-2 minutes.
Į keptuvę suberiame išvirtus avinžirnius, pilame 1 v.š. vandens, išmaišome ir ant nedidelės ugnies uždengę kepame apie 7 minutes, kol pradės skirtis pusiau avinžirniai. Jei labai išsausėja keptuvė, pilame dar šaukštą vandens.
Paruoštus su prieskoniais avinžirnius nuimame nuo ugnies, supilame citrinų sultis ir suberiame smulkintą kalendrą.
Masala avinžirnius patiekiame šiltus.

Kategorijos:Daržovių bei grybų patiekalai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: aliejus, avinžirniai, ciberžolė, citrina, kalendra, kuminas, pipirai, svogūnai

 

Panašūs receptai

Kiaušinienė su baklažanais ir morkomis
Kiaušinienė su baklažanais ir morkomis
Avinžirnių - lapinių kopūstų troškinys
Avinžirnių – lapinių kopūstų troškinys
Kepti kalafijorai
Kepti kalafijorai

Previous Post: « Krevetės su pomidorais ir baziliku
Sekantis įrašas: Troškintų porų padažas makaronams »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2022 · Kulinare.lt