• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Masala avinžirniai

2011-01-05 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 2 a.š. maltos kalendros
  • 1 a.š. malto kumino
  • 0,25 a.š. maltų radonų pipirų
  • 0,25 a.š. maltos ciberžolės
  • 3 svogūnai
  • 400g avinžirnių
  • 50ml aliejaus
  • 1 a.š. citrinos sulčių
  • druska ir pipirai
  • 50g šviežios kalendros

Gaminimas


Avinžirnius išverdame pagal nurodymus ant pakuotės ir nusausiname.
Įkaitiname keptuvę su aliejumi ir sudedame smulkintus svogūnus, kuriuos kepame apie 8-10 minučių, kol visai suminkštėja. Sudedame prieskonius į keptuvę su svogūnais, išmaišome ir kepame dar 1-2 minutes.
Į keptuvę suberiame išvirtus avinžirnius, pilame 1 v.š. vandens, išmaišome ir ant nedidelės ugnies uždengę kepame apie 7 minutes, kol pradės skirtis pusiau avinžirniai. Jei labai išsausėja keptuvė, pilame dar šaukštą vandens.
Paruoštus su prieskoniais avinžirnius nuimame nuo ugnies, supilame citrinų sultis ir suberiame smulkintą kalendrą.
Masala avinžirnius patiekiame šiltus.

Kategorijos:Daržovių bei grybų patiekalai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: aliejus, avinžirniai, ciberžolė, citrina, kalendra, kuminas, pipirai, svogūnai

 

Panašūs receptai

Žiediniai kopūstai kokosų piene
Žiediniai kopūstai kokosų piene
Cukinijos su feta ir žemės riešutais
Cukinijos su feta ir žemės riešutais
Tortilijos su špinatais ir pupelėm⁣is
Tortilijos su špinatais ir pupelėm⁣is

Previous Post: « Krevetės su pomidorais ir baziliku
Sekantis įrašas: Troškintų porų padažas makaronams »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Stiklinis dubuo salotoms, 970ml Stiklinis dubuo salotoms, 970ml
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm
  • Sausainių formelė "Namas" Sausainių formelė "Namas"
  • Stiklinis kepimo indas Quttin, 725ml Stiklinis kepimo indas Quttin, 725ml
  • Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm
  • Raudona lėkštė, 16x16cm Raudona lėkštė, 16x16cm

Populiariausi receptai

  • Virtos didelės pupos su česnaku Virtos didelės pupos su česnaku
  • Tinginiu balandeliai Tinginių balandėliai
  • Greitas bananų pyragas Greitas bananų pyragas
  • Troškintos vištienos kepenėlės Troškintos vištienos kepenėlės
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2025 · Kulinare.lt