
Reikės:
- Aliejaus kepimui
- Pusės nedidelio svogūno
- Pusės raudonosios paprikos
- Didelio sunokusio pomidoro
- Pusės skardinės konservuotų pupelių
- 2 šaukštų pomidorų pastos
- 4 kiaušinių
- Prieskonių
- Tortilijų ir avokado patiekimui
Gaminimas:
1.Keptuvėje įkaitiname šlakelį aliejaus ir sudedame smulkintus svogūnus ir papriką. Pakepiname kelias minutes iki kol svogūnas tampa permatomas.
2. Sudedame smulkintą pomidorą, pomidorų pastą ir pupeles. Jei masė labai tiršta, galima įpilti truputį vandens.
3. Gardiname mėgiamais prieskoniais – druska, pipirai, galbūt dar ir čili su kalendra. Išmaišome.
4. Mentele padarome 4 duobutes ir mušame į jas kiaušinius. Uždengiame keptuvę dangčiu ir kaitiname ant mažos ugnies iki kol kiaušiniai iškepa.
5. Tortilijas apskrudiname tiesiogiai virš ugnies arba sausoje keptuvėje.
6. Tiekiame su avokadais, galima apibarstyti sūriu, svogūnų laiškais ar papildomais prieskoniais.
8. Skanaus!
Receptas dalyvauja konkurse „Maistas Dėl Kurio Alpstu„
Recepto autorė – Emilija.
Įvertinkite receptą
Spauskite norėdami įvertinti.
Vidutinis vertinimas / 5. Balsų skaičius:
Parašykite komentarą