• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Mėsainis Insanity

2017-12-23 by Kulinarė 2 komentarai

Mėsainis Insanity

Ingridientai

  • Majonezo – 40g
  • Druskos – 1 arbatinis šauktštelis
  • Maltų juodųjų pipirų – 1 arbatinis šauktštelis
  • Garstyčių – 2 šaukštai
  • Alyvuogių aliejaus – 4 šaukštai
  • Pomidorų padažo – 1 šaukštas
  • Marinuotų agurkėliu – 60g
  • Raudonojo vyno acto – 2 šaukštai
  • Cheddar sūrio – 80g
  • Cukraus – 1 arbatinis šauktštelis
  • Jautienos faršo – 700g
  • Tabasco padažo – 2 šaukštai
  • Sviesto – 1 šaukštas
  • Pomidorų – 1vnt.
  • Svogūnų – 2vnt.
  • Vorčesterio padažo – 1 arbatinis šauktštelis
  • Salotų \“Iceberg\“ – 2.25vnt.
  • Mėsainių bandelių – 4vnt.

Gaminimas

  1. Pirmiausia pasiruošiame karamelizuotus svogūnus. Naudokite du labai didelius svogūnus arba 3-4 mažesnius. Ant vidutinės – karštos ugnies 1 valg. š. ištirpiname sviestą ir sudedame pjaustytus svogūnus.
  2. Dedame žiupsnelį druskos ir kepiname, kol pradės minkštėti.
  3. Svogūnams suminkštėjus dedame 1 arbatinį šaukštelį cukraus. Ir toliau kepiname, kol svogūnai pradės ruduoti.
  4. Pabaigoje pilame vyno actą ir dar šiek tiek pagariname, kad viskas susigertų. Sudedame svogūnus į dubenėlį ir atidedame į šoną.
  5. Susipjaustome griežinėliais sūrį, pomidorus ir agurkėlius.
  6. Toliau gaminame padažą. Susmulkiname ketvirtadalį salotos lapo. Dedame į dubenėlį ir sumaišome su 2 kupinais šaukštais majonezo, vienu šaukštu pomidorų padažo, 1 arbatiniu šaukštu Tabasco ir 1 arbatiniu šaukštu Vorčesterio padažu.
  7. Sausoje keptuvėje apskrudiname bandeles.
  8. Jautieną sumaišome su druska bei pipirais ir suformuojame 4 kepsnius.
  9. Švarioje keptuvėje ant karštos ugnies įkaitiname likusį aliejų ir dedame kepsnius. Pakepame 1 minutę ir apverčiame. Kiekvieno kepsnio apkepusią pusę aptepame puse šaukšto garstyčių ir keletu lašelių Tabasco padažu.
  10. Pakepame dar vieną 1-2 minutes ir vėl apverčiame. Dabar kitą pusę taip pat aptepame garstyčiomis ir Tabasco padažu. Kepame dar 1 minutę.
  11. Galiausiai ant kiekvieno kepsnio dedame po vieną riekę sūrio, uždengiame ir paliekame dar 30 sekundžių, kad sūris išsilydytų. Nuimame nuo ugnies.
  12. Galiausiai ruošiame mėsainius. Bandeles ištepame pagamintu padažu. Ant apatinės bandelės dedame pomidoro griežinėlį, raugintus agurkėlius bei salotos lapus.
  13. Ant viršaus dedame po kepsnį ir apdėliojame karamelizuotais svogūnais. Uždengiame viršutine bandele.
  14. Skanaus!

Kategorijos:Dešrainiai ir mėsainiai, Patiekalai ir jų receptai

 

Panašūs receptai

Pusryčių burgeris
Pusryčių burgeris
Mėsainiai su jautiena ir karamelizuotais svogūnais
Mėsainiai su jautiena ir karamelizuotais svogūnais
Naminis mėsainis
Naminiai mėsainiai

Previous Post: « Pica „Porkie“
Sekantis įrašas: Aštri saldžiarūgštė vištiena »

Reader Interactions

Comments

  1. Laima

    2018-02-18 at 01:20

    Ačiū, puikus receptas! Nuostabiai skaniai pavalgėme

    Atsakyti
    • Kulinarė

      2018-04-02 at 18:54

      Ačiū. Labai džiugu, kad jums patiko 🙂

      Atsakyti

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2022 · Kulinare.lt