Ingridientai
- Juodųjų pipirų (maltų) – 2 arbatiniai šaukšteliai
- Svogūnų – 1vnt
- Druskos – 2 arbatiniai šaukšteliai
- Alyvuogių aliejaus – 1 šaukštas
- Jautienos faršo – 500g
- Konservuotų pomidorų (smulkintų) – 800g
- Vandens – 0.25 puodelio
- Saldžiosios paprikos (miltelių) – 1 šaukštas
- Alaus Guinness – 440ml
- Aitriosios paprikos (miltelių) – 4 šaukštai
- Konservuotų pupelių (raudonųjų) – 800g
- Kumino (malto) – 2 šaukštai
Gaminimas
- Dideliame puode įkaitiname alyvuogių aliejų ir sudedame jautieną. Apkepiname. Pagardiname druska bei pipirais.
- Mėsai apskrudus, ją išimame iš puodo ir atidedame į šoną.
- Į puodą su likusiomis sultimis dedame smulkintą svogūną ir pakepiname, kol suminkštės.
- Dedame jautieną atgal ir sumaišome.
- Dedame pupeles, pomidorus, likusius prieskonius, supilame vandenį bei alų. Gerai išmaišome ir užverdame.
- Puodą uždengiame ir leidžiame virti ant lengvos ugnies apie valandą.
- Patiekiame su Cheddar sūriu, grietine bei laiškiniais česnakais.
- Skanaus!
Parašykite komentarą