• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Apkeptos įdarytos dešrelės

2016-11-11 by Kulinarė Palikti komentarą

Apkeptos įdarytos dešrelės

Ingridientai

  • 250 g pievagrybių
  • 1 mažas svogūnas
  • 4 pomidorai
  • 1 arb. š. sviesto
  • 1 kiaušinis
  • 1 arb. š. kario
  • 125 ml grietinės
  • 100 g tarkuoto sūrio
  • 400 g storų dešrelių
  • druskos
  • pipirų

Gaminimas

  1. Nuvalykite pievagrybius ir juos supjaustykite.
  2. Smulkiai supjaustykite svogūnus bei griežinėliais supjaustykite pomidorus.
  3. Išplakite kiaušinį su kariu, grietine, puse turimo sūrio, svogūnais, pievagrybiais, druska bei pipirais.
  4. Perpjaukite dešreles išilgai ir išdėliokite sviestu išteptoje skardoje bei įdarykite turimu mišiniu.
  5. Ant dešrelių sudėkite pomidorus ir apibarstykite likusiu sūriu.
  6. Dešreles kepkite orkaitėje, įkaitintoje iki 250 laipsnių.
  7. Kepkite apie 15 minučių.

Kategorijos:Kiaulienos patiekalai, Mėsos patiekalai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: dešrelės, druska, grietinė, juodieji pipirai, karis, kiaušiniai, pievagrybiai, pomidorai, sūris, sviestas, svogūnai

 

Panašūs receptai

Šakninės daržovės su naminėmis dešrelėmis
Šakninės daržovės su naminėmis dešrelėmis
Orkaitėje kepta šoninė traškia odele
Orkaitėje kepta šoninė traškia odele
Orkaitėje kepta karka
Orkaitėje kepta karka

Previous Post: « Medžiotojų kiauliena
Sekantis įrašas: Skrebučiai su krevetėmis »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt