Ingridientai
- 250 g pievagrybių
- 1 mažas svogūnas
- 4 pomidorai
- 1 arb. š. sviesto
- 1 kiaušinis
- 1 arb. š. kario
- 125 ml grietinės
- 100 g tarkuoto sūrio
- 400 g storų dešrelių
- druskos
- pipirų
Gaminimas
- Nuvalykite pievagrybius ir juos supjaustykite.
- Smulkiai supjaustykite svogūnus bei griežinėliais supjaustykite pomidorus.
- Išplakite kiaušinį su kariu, grietine, puse turimo sūrio, svogūnais, pievagrybiais, druska bei pipirais.
- Perpjaukite dešreles išilgai ir išdėliokite sviestu išteptoje skardoje bei įdarykite turimu mišiniu.
- Ant dešrelių sudėkite pomidorus ir apibarstykite likusiu sūriu.
- Dešreles kepkite orkaitėje, įkaitintoje iki 250 laipsnių.
- Kepkite apie 15 minučių.
Parašykite komentarą