
Ingridientai
- Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Svogūnų – 50g
- Kiaulienos faršo – 250g
- Konservuotų pupelių – 400g
- Vandens – 125ml
- Čili pipirų – 1vnt.
- Česnako skiltelių – 2vnt.
- Petražolių – 2 šaukštai
Gaminimas
- Kiaulienos faršą dedame į gilią keptuvę ir kepame ant vidutinės ugnies, dažnai maišydami apie 10 minučių.
- Apkepus faršui, sudedame smulkintą svogūną ir kepame dar 5 minutes. Sudedame smulkintą česnaką, pjaustytas petražoles, visą skardinę pupelių, smulkintą čili pipirą (nedėti viso, jei nenorite labai aštraus patiekalo), įberiame druskos, pilame pusę stiklinės vandens ir uždengę keptuvę dangčiu troškiname apie 20 minučių
- Patiekti su juoda rugine duona.
Parašykite komentarą