• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Aštrus kiaulienos kepsnys

2014-02-25 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 1kg kiaulienos nugarinės išpjovos
  • 1 citrina
  • 70g aliejus
  • raudonas čili pipiras
  • 6 skiltelės česnako
  • druska ir pipirai

Gaminimas


Mėsą supjaustyti ~2cm storio kepsniais.
Sutarkuoti česnaką ir sumaišyti jį su druska, pipirais, smulkintu čili pipirų, aliejumi bei citrinos sultimis ir gauta mase gerai įtrinti kepsnius.
Kepsnius su prieskoniais dėti į šaldytuvą 2 valandoms.
Išmarinuotus kepsnius kepti įkaitintoje keptuvėje po 4-5 minutes iš abiejų pusių ant vidutinės ugnies.
Patiekti su mėgstamu garnyru bei prieskoninio sviesto gabaliuku.

Kategorijos:Kiaulienos patiekalai, Mėsos patiekalai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: aliejus, česnakas, čili pipiras, kepsnys, kiauliena, mėsa, pipirai

 

Panašūs receptai

Mėsos kukuliai su marinaros padažu
Mėsos kukuliai su marinaros padažu
Karamelizuota kiauliena vietnamietiškai
Karamelizuota kiauliena vietnamietiškai
Naminiai kotletai
Naminiai kotletai

Previous Post: « Graikiškas špinatų pyragas (Spanakopita)
Sekantis įrašas: Avgolemono sriuba »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt