• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Aukštaitiški šonkauliukai su svogūnų padažu

2011-04-14 by Kulinarė 3 komentarai

Ingridientai

*1kg kiaulienos šonkauliukų
*4 svogūnai
*2l vandens (ir daugiau)
*3 lauro lapai
*6 pipirų žirneliai
*druska ir pipirai

Gaminimas

:
Kiaulienos šonkauliukus užpilame vandeniu, truputį pasūdome, sudedame lauro lapus, pipirų žirnelius ir išverdame.
Svogūnus nulupame ir labai smulkiai supjaustome. Sudedame į dubenį ir užberiame 1 v.š. druskos ir užpilame 2-3 samčiais verdančio šonkauliukų sultinio.
Išvirtus šonkauliukus sudedame į lėkštę ir užpilame paruoštu svogūnų padažu.
Galima patiekti su virtomis bulvėmis.
Šis patiekalas ypač skanus, gaminant iš šviežios mėsos.

Kategorijos:Kiaulienos patiekalai, Mėsos patiekalai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: kiauliena, lauro lapai, mėsa, padažas, Patiekalai receptai, receptas, šonkauliukai, svogūnai

 

Panašūs receptai

Orkaitėje kepta šoninė traškia odele
Orkaitėje kepta šoninė traškia odele
Orkaitėje kepta karka
Orkaitėje kepta karka
Lietiniai su kumpiu ir sūriu
Lietiniai su kumpiu ir sūriu

Previous Post: « Bulviniai blynai su špinatais
Sekantis įrašas: Vištienos kepenėlių omletas »

Reader Interactions

Comments

  1. Laima

    2011-05-03 at 19:35

    Labai skaniai atrodo:)

    Atsakyti
  2. Zigė

    2011-05-04 at 10:27

    O mano seneliai darydavo toki padaza, man jis patikdavo.

    Atsakyti
  3. Plastikiniu langu kainos

    2011-05-04 at 11:50

    Labai skaniai atrodo 🙂 Reikes pameginti.

    Atsakyti

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt