
Ingridientai
*1kg kiaulienos šonkauliukų
*4 svogūnai
*2l vandens (ir daugiau)
*3 lauro lapai
*6 pipirų žirneliai
*druska ir pipirai
Gaminimas
:
Kiaulienos šonkauliukus užpilame vandeniu, truputį pasūdome, sudedame lauro lapus, pipirų žirnelius ir išverdame.
Svogūnus nulupame ir labai smulkiai supjaustome. Sudedame į dubenį ir užberiame 1 v.š. druskos ir užpilame 2-3 samčiais verdančio šonkauliukų sultinio.
Išvirtus šonkauliukus sudedame į lėkštę ir užpilame paruoštu svogūnų padažu.
Galima patiekti su virtomis bulvėmis.
Šis patiekalas ypač skanus, gaminant iš šviežios mėsos.
Labai skaniai atrodo:)
O mano seneliai darydavo toki padaza, man jis patikdavo.
Labai skaniai atrodo 🙂 Reikes pameginti.