Ingridientai
- Druskos – 1 arbatinis šauktštelis
- Svogūnų – 100g
- Česnakų – 10g
- Vištienos sultinio – 200ml
- Kario prieskonių – 1 arbatinis šauktštelis
- Kokosų pieno – 100ml
- Kardamonų – 2 arbatiniai šaukšteliai
- Kvietinių miltų – 2 šaukštai
- Cinamono – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Avienos – 700g
- Kokosų drožlių – 50g
Gaminimas
- Gilioje keptuvėje pakepiname smulkintus svogūnus bei česnakus. Sudedame pjaustytą avieną ir kepame, kol apskrus mėsa.
- Apkepus mėsai, sudedame miltus bei kario prieskonius, truputį druskos ir kepame dar 2 minutes. Tada sudedame likusius ingredientus ir užpilame sultiniu.
- Uždengiame keptuvę ir troškiname apie 2 valandas ant vidutinės ugnies.
- Patiekti galima su virtais ryžiais.
Parašykite komentarą