• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Baklažanas su malta mėsa

2010-06-02 by Kulinarė Palikti komentarą

Baklažanas su malta mėsa

Ingridientai

  • Alyvuogių aliejaus – 3 šaukštai
  • Kiaulienos faršo – 100g
  • Vandens – 200ml
  • Sojos padažo – 2 šaukštai
  • Sezamo aliejaus – 1 šaukštas
  • Baklažanų – 1vnt.
  • Sakė – 1 šaukštas
  • Česnako skiltelių – 2vnt.
  • Austrių padažo – 3 arbatiniai šaukšteliai

Gaminimas

  1. Faršą iš anksto pamarinuojame su 1 valg. š. sojų padažo bei truputėliu juodųjų pipirų.
  2. Į gilią keptuvę pilame truputį aliejaus ir dedame kiaulienos faršą. Kepame apie 6 minutes, iškepus sudedame į kitą dubenį.
  3. Į tą pačią keptuvę pilame 2 valg. š. aliejaus ir sudedame smulkintus česnakus. Po minutės sudedame pjaustytus baklažanus. Kepame taip pat neilgai, kad baklažanai neperkeptų.
  4. Pilame vandenį, austrių padažą, sojos padažą, sezamo aliejų ir uždengę troškiname apie 3 minutes. Sudedame kiaulieną ir pilame ryžių vyną, gerai išmaišome, kelias minutes troškiname.
  5. Galima patiekti su ryžiais.

Kategorijos:Daržovių bei grybų patiekalai, Kiaulienos patiekalai, Mėsos patiekalai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: austrių padažas, baklažanas, česnakas, faršas, sojų padažas

 

Panašūs receptai

Grybų ir faršo pyragas
Faršu įdaryta cukinija
Grybų ir faršo kotletai

Previous Post: « Jūros kopūstų sriuba
Sekantis įrašas: Baklažano „kebabas“ »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2022 · Kulinare.lt