Ingridientai
- Alyvuogių aliejaus – 3 šaukštai
- Kiaulienos faršo – 100g
- Vandens – 200ml
- Sojos padažo – 2 šaukštai
- Sezamo aliejaus – 1 šaukštas
- Baklažanų – 1vnt.
- Sakė – 1 šaukštas
- Česnako skiltelių – 2vnt.
- Austrių padažo – 3 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimas
- Faršą iš anksto pamarinuojame su 1 valg. š. sojų padažo bei truputėliu juodųjų pipirų.
- Į gilią keptuvę pilame truputį aliejaus ir dedame kiaulienos faršą. Kepame apie 6 minutes, iškepus sudedame į kitą dubenį.
- Į tą pačią keptuvę pilame 2 valg. š. aliejaus ir sudedame smulkintus česnakus. Po minutės sudedame pjaustytus baklažanus. Kepame taip pat neilgai, kad baklažanai neperkeptų.
- Pilame vandenį, austrių padažą, sojos padažą, sezamo aliejų ir uždengę troškiname apie 3 minutes. Sudedame kiaulieną ir pilame ryžių vyną, gerai išmaišome, kelias minutes troškiname.
- Galima patiekti su ryžiais.
Parašykite komentarą