• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Baklažano „kebabas“

2010-06-02 by Kulinarė Palikti komentarą

Baklažano kebabas

Ingridientai

  • Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Svogūnų – 50g
  • Alyvuogių aliejaus – 3 šaukštai
  • Pomidorų – 300g
  • Petražolių – 10g
  • Kiaulienos faršo – 600g
  • Kiaušinių – 1vnt.
  • Paprikų – 2vnt.
  • Baklažanų – 3vnt.
  • Česnako skiltelių – 2vnt.

Gaminimas

  1. Pirmiausia paruošiame mėsą. Į kiaulienos faršą dedame smulkintą svogūną, įspaudžiame česnakus, dedame druskos ir pipirų, įmušame kiaušinį ir gerai išminkome. Jei faršas labai minkštas, įdedame saują džiūvėsių ir dar kartą išminkome. Paliekame faršą šaldytuve 20 minučių.
  2. Tuo metu supjaustome baklažanus riekelėmis, maždaug 1,5 cm storio, pomidorus perpjauname pusiau, paprikas supjaustome į 4-5 dalis. Daržoves sudedame į dubenį, užpilame keliais šaukštais aliejaus, pabarstome druska ir žalumynais.
  3. Iš paruošto faršo suformuojame maždaug 1 cm storio kotletukus.
  4. Kepimo indą patepame riebalais ir darome „kebabą“: riekelė baklažano ir vienas mėsos kotletukas, ir vėl riekelė baklažano ir kotletukas ir t.t.
  5. Šalia sudedame kitas daržoves ir dedame į orkaitę kepti. Kepame apie 45 minutes.
  6. Baklažano „kebabą“ galima patiekti su virtomis keptomis bulvėmis.

Kategorijos:Daržovių bei grybų patiekalai, Kiaulienos patiekalai, Mėsos patiekalai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: aliejus, baklažanas, česnakas, faršas, kiaušiniai, paprika, petražolė, pomidorai, svogūnai

 

Panašūs receptai

Grybų ir faršo pyragas
Faršu įdaryta cukinija
Grybų ir faršo kotletai

Previous Post: « Baklažanas su malta mėsa
Sekantis įrašas: Pica su porais ir pekorino sūriu »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt