• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Benedikto kiaušiniai

2017-08-20 by Kulinarė Palikti komentarą

Benedikto kiaušiniai

Ingridientai

  • Druskos – 0.1 arbatinis šauktštelis
  • Sviesto – 150g
  • Kiaušinių – 4vnt.
  • Balto vyno acto – 0.5 šaukšto
  • Kiaulienos šoninės – 80g
  • Kiaušinių trynių – 2vnt.
  • Angliškų bandelių (English muffins) – 2vnt.

Gaminimas

  • Pirmiausia pasigaminame Hollandaise padažą. Užkaičiame puodą su nedideliu kiekiu vandens ant labai silpnos ugnies, kad vanduo vos vos virtų.
  • Kitame puode ištirpiname sviestą.
  • Imame karščiui a šaukšt.arų indą ir sudedame kiaušinio trynius bei įpilame acto. Statome dubenį į puodą su verdančiu vandeniu. Dubuo neturi liestis su vandeniu, kitaip kiaušiniai išvirs. Imame plakimo šluotelę ir pradedame intensyviai maišyti kiaušinius. Maišome nuolat.
  • Imame ir mažais kiekiai pilame sviestą. Būtinai nesustojame maišyti. Supylę sviestą turite gauti vientisą tirštą masę. Kai tik tai gausite, nuimkite dubenį nuo vandens. Įdėkite šiek tiek druskos ir paragaukite. Padažas turi būti ir sūrus, ir rūgštus. Jei trūksta rūgštumo, galima šiek tiek įspausti citrinų sulčių. Atidedame padažą į šoną.
  • Kitame puode užverdame vandenį ir įmušame kiaušinius. Kad kiaušiniai neiširtų, vanduo turi vos vos virti. Verdame apie 3-4 minutes. Kaušinio trynys turi šiek tiek likti skystas. Kaip teisingai išvirti kiaušinius galite rasti čia. Išvirtus kiaušinius dedame ant popierinio rankšluosčio, kad sugertų nereikalingus skysčius.
  • Įkaitiname keptuvę su lašeliu aliejaus ir sudedame šoninės juosteles. Apskrudiname ir dedame ant popierinio rankšluosčio, kas sugertų nereikalingus riebalus.
  • Perpjauname angliškas bandeles per pusę ir dedame į tą pačią keptuvę, kur kepė šonine. Trumpai apskrudiname bandeles iš abiejų pusių.
  • Dedame bandeles į lėkštes. Uždedame skrudintos šoninės gabaliukus. Tuomet dedame po vieną kiaušinį ir ant viršaus pilame padažą.
  • Skanaus!

Kategorijos:Kiaulienos patiekalai, Mėsos patiekalai, Patiekalai ir jų receptai

 

Panašūs receptai

Kiauliena vyno padaže
Kiauliena vyno padaže
Mėsos kukuliai su marinaros padažu
Mėsos kukuliai su marinaros padažu
Karamelizuota kiauliena vietnamietiškai
Karamelizuota kiauliena vietnamietiškai

Previous Post: « Orkaitėje kepti blynai su obuoliais ir cinamonu
Sekantis įrašas: Avižinė košė su Cheddar sūriu ir keptais kiaušiniais »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt