• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Bulvės įdarytos su faršu

2011-02-02 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 8 bulvės
  • 1 svogūnas
  • 300g mėsos faršo
  • 2 skiltelės česnako
  • 250g grietinėlės
  • 1 v.š. miltų
  • 1 a.š. džiovintų mėtų
  • 0,5 a.š. kmynų
  • 3 v.š. aliejaus
  • 50g parmezano sūrio
  • 50g fermentinio sūrio
  • druska ir pipirai

Gaminimas


Faršą sumaišome su smulkintu česnaku ir svogūnu, žiupsneliu druskos ir pipirų.
Bulves nulupame ir perpjautas pusiau išskobiame (padarome „valteles“).
Dubenyje bulves sumaišome su aliejumi, kmynais ir mėtomis. Beriame druskos ir pipirų.
Į paruoštas bulves dedame po šaukštą faršo su prieskoniais.
Dedame farširuotas bulves į kepimo indą ir užpilame 50ml vandens.
Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių ir dedame įdarytas bulves, kurias kepame apie 30 minučių.
Dubenėlyje grietinėlę sumaišome su miltais ir tarkuotu parmezano ir fermentiniu sūriu. Beriame truputį druskos su pipirais.
Po 35 minučių išimame bulves iš orkaitės, užpilame paruoštu grietinėlės padažu, dedame atgal į orkaitę ir kepame dar 20 minučių.
Bulvės įdaryta su faršu patiekiame šiltas.

Kategorijos:Kiaulienos patiekalai, Mėsos patiekalai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: aliejus, bulvės, česnakas, fermentinis sūris, grietinėlė, kmynai, mėtos, miltai, parmezano sūris, svogūnai

 

Panašūs receptai

Orkaitėje kepta karka
Orkaitėje kepta karka
Lietiniai su kumpiu ir sūriu
Lietiniai su kumpiu ir sūriu
Kiauliena vyno padaže
Kiauliena vyno padaže

Previous Post: « Salierų padažas keptoms daržovėms
Sekantis įrašas: Pievagrybiai tešloje »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt