• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Čičinsko kepsnys

2010-06-11 by Kulinarė 8 komentarai

Cicinsko kepsnys

Ingridientai

  • Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Bulvių – 800g
  • Kiaulienos faršo – 400g
  • Kiaušinių – 2vnt.
  • Kvietinių miltų – 3 šaukštai
  • Bulvių krakmolo – 1 šaukštas
  • Svogūnų – 1vnt.

Gaminimas

  1. Virtas sumaltas bulves suminkome su krakmolu, kiaušiniu bei miltais (daug nedėti, nes iškepta tešla bus kieta).
  2. Tešlą iškočiojame maždaug iki 0,5cm storio ir supjaustome 3 cm pločio ir maždaug 15 cm ilgio juostelėmis.
  3. Į kiaulienos faršą dedame smulkinto svogūno, pipirų, druskos ir kietų prieskonių, įmušame kiaušinį ir gerai išminkome.
  4. Imame gabalėlį faršo (tiek, kad tilptų į delną) ir formuojame ovalų kotletuką. Dedame mėsą ant tešlos juostelės krašto ir vyniojame.
  5. Čičinsko kepsnius geriausia kepti iki pusės aliejaus pripiltoje gilioje keptuvėje. Aliejų gerai į kaitiname ir dedame kepsnius. Kepame kol iš visų pusių švelniai paruduoja.
  6. Patiekti šiltus su marinuotais svogūnais bei pomidorų padažu.

Kategorijos:Kiaulienos patiekalai, Mėsos patiekalai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: faršas, karštieji patiekalai, kepsnys, kiauliena

 

Panašūs receptai

Kiauliena vyno padaže
Kiauliena vyno padaže
Mėsos kukuliai su marinaros padažu
Mėsos kukuliai su marinaros padažu
Karamelizuota kiauliena vietnamietiškai
Karamelizuota kiauliena vietnamietiškai

Previous Post: « Ryžių ir krevečių „balandėliai“
Sekantis įrašas: Mėsainis su kiaulienos maltiniu »

Reader Interactions

Comments

  1. Vaidas

    2010-06-11 at 14:07

    Va čia tai patiekalas..! 🙂 Iš karto ženyčiaus su ta kuri man tokį gamintų 😀

    Atsakyti
  2. Kulinare

    2010-06-11 at 15:32

    Aš galiu pagaminti:)

    Atsakyti
  3. Vaidas

    2012-11-22 at 20:02

    Taip ir nesulaukiu 🙂

    Atsakyti
  4. No

    2013-02-20 at 14:33

    NU bet tesla man neiiseina padaryti, kad nebutu lipni produktu turejau mazdauk kiek ir cia miltu dejau apie 4-5 saukstus ir su tesla neiimanoma susitvarkyti baisiai lipni gaunasi apie kociojima is vis ner kalbos.

    Atsakyti
  5. donata

    2013-02-24 at 11:29

    nu rimtai nesamone..tesla ..truputi miltu??????????kad ir dedi daug,nepakociosi,o pakociojes tu juosteliu nepaimsi..kazkas negerai

    Atsakyti
    • Kulinarė

      2013-02-24 at 18:30

      Tešla ir nebus tokia, kaip miltinė – ji ir kibs, ir plyš. Kočiodami stalą pabarstykite krakmolu, tešlos viršų taip pat. Juostelių į rankas nepaimsite (kaip paprastos miltinės) – vynioti ir reikia tiesiai nuo stalo. Jei bulvės pačios krakmolingos – dėkit vieną didesnį kiaušinį.

      Atsakyti
  6. tomas

    2015-07-11 at 16:12

    Nu nesu idiotas, bet stas receptas toks nevykes, ikaitintame aliejuje tie cicinstai tiesiog prakiuro, viskas isbego ir pasiskrudinau kotlietuka

    Atsakyti
  7. Marina

    2015-07-14 at 14:40

    Man niekas neplyšo, tikrai puikiai gavosi. Pati tešla, tokia specifinė, labai sunku su ja susitvarkyti, bet skonis – fantastika!
    Ačiū!

    Atsakyti

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt