Ingridientai
*50g riebalų
*2 svogūnai
*1 raudona paprika
*1kg maltos elnienos
*250g kiaulienos kumpio (žalio)
*4 skiltelės česnako
*250g konservuotų žaliųjų čili pipirų
*1 v.š. žvėrienos prieskonių
*350g konservuotų pomidorų
*350g konservuotų raudonų pupelių
*druska ir pipirai
*1 v.š. malto kumino
*1 v.š. malto mairūno
*1 a.š. paprikos prieskonių
*200ml sultinio
Gaminimas
Įkaitiname keptuvę su aliejumi ir sudedame smulkintus svogūnus, česnakus, kubeliais pjaustytą kiaulienos kumpį, papriką ir kepame apie 10 minučių.
Apkeptas daržoves su kiauliena sudedame į troškinimo puodą. Kartu sudedame žaliuosius čili pipirus, maltą elnieną, visus prieskonius bei konservuotus pomidorus bei pupeles. Supilame sultinį, išmaišome ir ant vidutinės ugnies troškiname apie 1valandą.
Elnienos čili patiekiame šiltą paskanintą šaukštu grietinės (nebūtina).,
Parašykite komentarą