• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Kiaulienos faršo kepsnys su salieru ir porų įdaru

2011-03-22 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 1 kg kiaulienos faršo
  • 2 saliero lapkočiai
  • 100g poro
  • 4 vnt pievagrybių
  • 4 v.š. sviesto
  • 3 skiltelės česnako
  • 150g šviežios šoninės
  • 1 a.š. persilado prieskonių
  • 2 kiaušiniai
  • 100g džiūvėsių
  • druska ir pipirai

Gaminimas

Kiaulienos faršą sumaišome su persiladu, smulkintu česnaku, žiupsneliu druskos ir pipirų, kiaušiniais bei džiūvėsiais. Šoninę supjaustome juostelėmis.
Įkaitiname keptuvę su sviestu ir sudedame smulkintus salierus, porus ir pievagrybius ir kepame juos apie 4-6 minutes ant vidutinės ugnies.
Įkaitiname orkaitę iki 190 laispnių.
Ant kepimo folijos išklojame išdėliojame šoninę ir mėsos faršą (1,5 cm storio), per vidurį sudedame salierų ir porų įdarą. Imame už kraštų foliją ir keldami kraštus uždengiame įdarą faršu, galus užspaudžiame (kaip maltinį). Dedame kepsnį su folija į kepimo skardą, pilame pusę stiklinės vandens ir dedame į orkaitę kur kepame apie 1valandą. Likus kepti 15 minučių, atidengiame foliją, kad viršus apskrustų.
Faršo kepsnį su salieru ir porų įdaru patiekiame su salierų padažu bei keptomis daržovėmis.

Kategorijos:Kiaulienos patiekalai, Mėsos patiekalai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: česnakas, džiūvėsiai, faršas, kepsnys, kiaulienos šoninė, kiaušiniai, persiladas, pievagrybiai, poras, salieras, sviestas

 

Panašūs receptai

Šakninės daržovės su naminėmis dešrelėmis
Šakninės daržovės su naminėmis dešrelėmis
Orkaitėje kepta šoninė traškia odele
Orkaitėje kepta šoninė traškia odele
Orkaitėje kepta karka
Orkaitėje kepta karka

Previous Post: « Kepta menkė su kaparėliais ir grietinėle
Sekantis įrašas: Avokadų užtepėlė »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm
  • Sausainių formelė "Namas" Sausainių formelė "Namas"
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm
  • Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm
  • Sausainių kepimo formelė "Elnias" Sausainių kepimo formelė "Elnias"
  • Stiklinis dubuo salotoms, 25cm Stiklinis dubuo salotoms, 25cm
  • Stiklinis dubuo salotoms, 970ml Stiklinis dubuo salotoms, 970ml

Populiariausi receptai

  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Troškintos vištienos kepenėlės Troškintos vištienos kepenėlės
  • Marinuoti svogūnai Marinuoti svogūnai prie šašlykų
  • Virtos didelės pupos su česnaku Virtos didelės pupos su česnaku
  • Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2025 · Kulinare.lt