• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Faršu įdaryta cukinija

2013-09-06 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 1 geltonoji cukinija
  • 350g kiaulienos faršo
  • 1 kiaušinis
  • 2 skiltelės česnako
  • 6 bulvės
  • 400g kalafioro
  • aliejus
  • druska ir pipirai

Gaminimas

Bulves nulupame ir supjaustome stambiais kubeliais.

Kalafiorą susmulkiname šakelėmis ir kartu su bulvėmis sumaišome su pora šaukštų aliejaus, trupučiu druskos ir pipirų.

Cukiniją supjaustome storais griežinėliais (5-7cm) iš išskobiame vidų.

Kiaulienos faršą sumaišome su kiaušiniu, smulkintu česnaku, žiupsneliu druskos ir pipirų.

Į cukinijos “šulinius” pridedame faršo ir sudedame į aliejumi išteptą kepimo indą. Šalia sudedame bulves ir kalafiorus. Kepimo indą dedame į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių, ir kepame apie 40 minučių.

Faršu įdaryta cukiniją patiekaime šiltą.

Kategorijos:Daržovių bei grybų patiekalai, Kiaulienos patiekalai, Mėsos patiekalai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: aliejus, bulvės, česnakas, cukinijos, faršas, kalafioras, kiaušiniai

 

Panašūs receptai

Grybų ir faršo pyragas
Grybų ir faršo kotletai
Pievagrybių omletas su šonine

Previous Post: « Mišrainė su rūkyta lydeka
Sekantis įrašas: Avižiniai sausainiai su riešutais »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm
  • Sausainių formelė "Namas" Sausainių formelė "Namas"
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm
  • Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm
  • Sausainių kepimo formelė "Elnias" Sausainių kepimo formelė "Elnias"
  • Stiklinis dubuo salotoms, 25cm Stiklinis dubuo salotoms, 25cm
  • Stiklinis dubuo salotoms, 970ml Stiklinis dubuo salotoms, 970ml

Populiariausi receptai

  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Troškintos vištienos kepenėlės Troškintos vištienos kepenėlės
  • Marinuoti svogūnai Marinuoti svogūnai prie šašlykų
  • Virtos didelės pupos su česnaku Virtos didelės pupos su česnaku
  • Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2025 · Kulinare.lt