• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Faršu įdarytos bulvės

2013-06-09 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 6 bulvės
  • 300g faršo (kiaulienos)
  • 1 svogūnas
  • 2 morkos
  • 2 skiltelės česnako
  • 1 kiaušinis
  • 4 v.š. grietinės
  • 2 v.š. džiovintų žolėlių (petražolių, krapų, salierų)
  • 2 v.š. aliejaus
  • druska ir pipirai

 

Gaminimas

 

Bulves nulupame ir perpjauname išilgai per pusę. Šaukštu išskobiame vidų.

Mėsos faršą sumaišome su smulkintu česnaku, žiupsneliu druskos ir pipirų bei kiaušiniu.

Paruoštu faršu įdarome bulves ir sudedame jas į stiklinį uždengiamą kepimo indą.

Stambesne tarka sutarkuojame nuluptas morkas.

Svogūną smulkiai supjaustome.

Įkaitiname keptuvęje aliejų, sudedame morkas su svogūnais ir kepame ant vidutinės ugnies apie 7 minutes. Apkepus daržovėms – sudedame grietinę, beriame truputį druskos ir pipirų, džiovintas žoleles, išmaišome ir dar porą minučių troškiname. (Kad padažas būtų truputį skistesnis, pilame 50 – 70ml vandens).

Paruoštą morkų ir svogūnų padažą supilame į kepimo indą su įdarytomis bulvėmis ir uždengę dedame patiekalą į įkaitintą orkaitę, kur 180 laipsnių temperatūroje kepame apie 30-40  minučių.

Įdarytas faršu bulves patiekiame šiltas.

Skanaus!

Kategorijos:Kiaulienos patiekalai, Mėsos patiekalai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: aliejus, bulvės, česnakas, faršas, grietinė, kiaušiniai, morka, svogūnai

 

Panašūs receptai

Orkaitėje kepta šoninė traškia odele
Orkaitėje kepta šoninė traškia odele
Orkaitėje kepta karka
Orkaitėje kepta karka
Lietiniai su kumpiu ir sūriu
Lietiniai su kumpiu ir sūriu

Previous Post: « Bulviniai vėdarai
Sekantis įrašas: Keptas kalakutienos vyniotinis »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt