• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Faršu įdarytos bulvės

2013-06-09 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 6 bulvės
  • 300g faršo (kiaulienos)
  • 1 svogūnas
  • 2 morkos
  • 2 skiltelės česnako
  • 1 kiaušinis
  • 4 v.š. grietinės
  • 2 v.š. džiovintų žolėlių (petražolių, krapų, salierų)
  • 2 v.š. aliejaus
  • druska ir pipirai

 

Gaminimas

 

Bulves nulupame ir perpjauname išilgai per pusę. Šaukštu išskobiame vidų.

Mėsos faršą sumaišome su smulkintu česnaku, žiupsneliu druskos ir pipirų bei kiaušiniu.

Paruoštu faršu įdarome bulves ir sudedame jas į stiklinį uždengiamą kepimo indą.

Stambesne tarka sutarkuojame nuluptas morkas.

Svogūną smulkiai supjaustome.

Įkaitiname keptuvęje aliejų, sudedame morkas su svogūnais ir kepame ant vidutinės ugnies apie 7 minutes. Apkepus daržovėms – sudedame grietinę, beriame truputį druskos ir pipirų, džiovintas žoleles, išmaišome ir dar porą minučių troškiname. (Kad padažas būtų truputį skistesnis, pilame 50 – 70ml vandens).

Paruoštą morkų ir svogūnų padažą supilame į kepimo indą su įdarytomis bulvėmis ir uždengę dedame patiekalą į įkaitintą orkaitę, kur 180 laipsnių temperatūroje kepame apie 30-40  minučių.

Įdarytas faršu bulves patiekiame šiltas.

Skanaus!

Kategorijos:Kiaulienos patiekalai, Mėsos patiekalai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: aliejus, bulvės, česnakas, faršas, grietinė, kiaušiniai, morka, svogūnai

 

Panašūs receptai

Šakninės daržovės su naminėmis dešrelėmis
Šakninės daržovės su naminėmis dešrelėmis
Orkaitėje kepta šoninė traškia odele
Orkaitėje kepta šoninė traškia odele
Orkaitėje kepta karka
Orkaitėje kepta karka

Previous Post: « Bulviniai vėdarai
Sekantis įrašas: Keptas kalakutienos vyniotinis »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Aliuminis puodas, 20l Aliuminis puodas, 20l
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinis butelis metaliniu dangteliu, 1l Stiklinis butelis metaliniu dangteliu, 1l
  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Melamino indas salotoms su dangčiu, 23.6cm
  • Aliuminis puodas, 24cm Aliuminis puodas, 24cm
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Stiklinis dubenėlis, 205ml Stiklinis dubenėlis, 205ml
  • Skaidri lėkštė Paris, 23cm Skaidri lėkštė Paris, 23cm
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm

Populiariausi receptai

  • Obuolių skonio pusryčių tortas Obuolių skonio pusryčių tortas
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sveikas sūrio pyragas Sveikas sūrio pyragas
  • grybu ikrai ziemai Grybų ikrai
  • astri adzika Aštri adžika žiemai

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt