
Ingridientai
- Druskos – 1 arbatinis šauktštelis
- Maltų juodųjų pipirų – 1 arbatinis šauktštelis
- Feta sūrio – 200g
- Rudonėlio – 1 arbatinis šauktštelis
- Paprikų – 2vnt.
- Varškės – 200g
- Česnako skiltelių – 3vnt.
- Jautienos šoninės – 1000g
Gaminimas
- Paprikas susmulkiname ir dedame į įkaitintą keptuvę kur su 2 valg. š. aliejaus kepame apie 5 minutes.
- Dubenėlyje į varškę sudedame smulkintą česnaką, beriame druskos, pipirų ir viską sutriname elektriniu smulkintuvu.
- Į purią varškės masę dedame apkeptas paprikas, raudonėlį ir viską išmaišome šaukštu.
- Šoninę pjauname išilgai, padarydami ploną mėsos “lapą”. Mėsą pabarstome druska ir pipirais, iš abiejų pusių aptepame trupučiu aliejaus.
- Ant mėsos dedame varškės masės su paprikomis, ir dedame gabaliukais pjaustyto feta sūrio. Kepsnį suvyniojame ir surišame, kad neišsiskleistų.
- Įkaitiname orkaitę iki 190 laipsnių ir dedame kepsnį. Kepame apie 40 minučių.
Parašykite komentarą