Ingridientai
- Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Alyvuogių aliejaus – 2 šaukštai
- Vištienos sultinio – 100ml
- Pomidorų padažo – 3 šaukštai
- Morkų – 1vnt.
- Čili pipirų – 1vnt.
- Grietinės (30%) – 1 šaukštas
- Paprikų – 1vnt.
- Kiaulienos – 400g
- Ryžių – 200g
- Svogūnų – 1vnt.
Gaminimas
- Ryžius išverdame pagal nurodymus ant pakuotės, perpilame šaltu vandeniu ir nusausiname.
- Įkaitiname keptuvę su aliejumi ir sudedame kubeliais pjaustytą kiaulieną, kurią kepame apie 5 minutes ant vidutinės ugnies.
- Po 5 minučių į keptuvę kartu su mėsa sudedame pjaustytą svogūną, smulkintą čili pipirą, papriką ir tarkuotą morką ir kepame dar 5 minutes.
- Apkeptą mėsą su daržovėmis dedame į puodą su ryžiais. Sudedame pomidorų padažą, grietinę, beriame druskos ir pipirų, pilame sultinį ar vandenį ir ant silpnos ugnies troškiname apie 10 minučių dažnai maišydami.
- Aštrų kiaulienos plovą patiekiame šiltą.
Parašykite komentarą