Ingridientai
- Grietinės (30%) – 100g
- Bulvių – 1000g
- Vištienos sultinio kubelių – 20g
- Kiaulienos faršo – 150g
- Svogūnų – 2vnt.
Gaminimas
- Bulves nuskutame ir sutarkuojame rupia tarka (geriausia burokine tarka).
- Į bulvių tarkius sudedame smulkintus svogūnus, (jei naudojame, tai sudedame ir faršą ar pjaustytą šoninę).
- Verdančiu vandeniu užpilame sultinio kubelius (200ml). Ištirpiname juos ir supilame į bulvių tarkius.
- Kepimo indą ištepame aliejumi ir į jį supilame bulves. Dedame kepti į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepame apie 30-40 minučių.
- Prieš pat kepimo pabaigą sumaišome grietinę su 100ml vandens ir supilame ant kugelio. Kepame dar 10 minučių.
- Patiekiame su kefyru.
aiste
labai skanu ir labai paprastas tiesiog puiku!!!!