• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Grybų ir faršo kotletai

2012-03-13 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

*0,5l sūdytų grybų
*300g kiaulienos faršo
*1 svogūnas
*1 kiaušinis
*4 v.š. džiūvėsių
*1 v.š. miltų
*aliejus
*druska ir pipirai

Gaminimas


Grybus nuverdame ir nusausiname.
Malimo mašina kartu su faršu ir svogūnu grybus sumalame.
Į masę dedame kiaušinį, džiūvėsius, miltus, beriame druskos ir pipirų. Viską gerai išminkome.
Keptuvėje įkaitiname aliejų ir šaukštu dedame paruoštos faršo ir grybų masės. Kotletukus kepame po 3-4 minutes iš abiejų pusių ant vidutinės ugnies.
Grybų ir faršo kotletus patiekiame su konservuotomis daržovėmis bei bulvių koše.

Kategorijos:Daržovių bei grybų patiekalai, Kiaulienos patiekalai, Mėsos patiekalai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: aliejus, džiūvėsiai, faršas, grybai, kiauliena, kiaušiniai, kotletai, miltai, Patiekalai receptai, receptas, svogūnai

 

Panašūs receptai

Grybų ir faršo pyragas
Faršu įdaryta cukinija
Pievagrybių omletas su šonine

Previous Post: « Trapi tešla pyrago pagrindui
Sekantis įrašas: Antiena Mornay padaže užkepta daržovėmis »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt