• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Įdaryta paprika

2019-02-03 by Kulinarė Palikti komentarą

Įdaryta paprika

Ingridientai

  • Svogūnų – 1.5vnt
  • Ryžių – 150g
  • Druskos – 0.75 šaukšto
  • Pomidorų padažo – 200g
  • česnakų – 1vnt
  • Sūrio (Mozzarella) – 90g
  • Jautienos faršo – 500g
  • Druskos – 0.5 šaukšto
  • Pomidorų padažo – 100g
  • Paprikų (raudonųjų) – 4vnt

Gaminimas

  1. Dideliame puode įkaitiname alyvuogių aliejų ir sudedame jautieną. Apkepiname. Pagardiname druska bei pipirais.
  2. Mėsai apskrudus, ją išimame iš puodo ir atidedame į šoną.
  3. Į puodą su likusiomis sultimis dedame smulkintą svogūną ir pakepiname, kol suminkštės.
  4. Dedame jautieną atgal ir sumaišome.
  5. Dedame pupeles, pomidorus, likusius prieskonius, supilame vandenį bei alų. Gerai išmaišome ir užverdame.
  6. Puodą uždengiame ir leidžiame virti ant lengvos ugnies apie valandą.
  7. Patiekiame su Cheddar sūriu, grietine bei laiškiniais česnakais.
  8. Skanaus!

Kategorijos:Jautienos ir veršienos patiekalai, Mėsos patiekalai, Patiekalai ir jų receptai, Pietūs, Valgiai

 

Panašūs receptai

Čili Con Carne
Čili Con Carne
Keto jautienos maltiniai su kalafiorų ryžiais
Keto jautienos maltiniai su kalafiorų ryžiais
Makaronai su jautienos faršu
Makaronai su jautienos faršu

Previous Post: « Lašiša su avokado salotomis
Sekantis įrašas: Alaus čili »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm
  • Sausainių formelė "Namas" Sausainių formelė "Namas"
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm
  • Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Sausainių kepimo formelė "Elnias" Sausainių kepimo formelė "Elnias"
  • Stiklinis dubuo salotoms, 970ml Stiklinis dubuo salotoms, 970ml
  • Stiklinis dubuo salotoms, 25cm Stiklinis dubuo salotoms, 25cm

Populiariausi receptai

  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Troškintos vištienos kepenėlės Troškintos vištienos kepenėlės
  • Silkės ir varškės aptepas užkandžiams Silkės ir varškės aptepas užkandžiams
  • Marinuoti svogūnai Marinuoti svogūnai prie šašlykų
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2025 · Kulinare.lt