Ingridientai
- Svogūnų – 1.5vnt
- Ryžių – 150g
- Druskos – 0.75 šaukšto
- Pomidorų padažo – 200g
- česnakų – 1vnt
- Sūrio (Mozzarella) – 90g
- Jautienos faršo – 500g
- Druskos – 0.5 šaukšto
- Pomidorų padažo – 100g
- Paprikų (raudonųjų) – 4vnt
Gaminimas
- Dideliame puode įkaitiname alyvuogių aliejų ir sudedame jautieną. Apkepiname. Pagardiname druska bei pipirais.
- Mėsai apskrudus, ją išimame iš puodo ir atidedame į šoną.
- Į puodą su likusiomis sultimis dedame smulkintą svogūną ir pakepiname, kol suminkštės.
- Dedame jautieną atgal ir sumaišome.
- Dedame pupeles, pomidorus, likusius prieskonius, supilame vandenį bei alų. Gerai išmaišome ir užverdame.
- Puodą uždengiame ir leidžiame virti ant lengvos ugnies apie valandą.
- Patiekiame su Cheddar sūriu, grietine bei laiškiniais česnakais.
- Skanaus!
Parašykite komentarą