• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Įdaryti saldieji pipirai

2010-10-13 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 10 vnt saldžiųjų pipirų
  • 300g faršo
  • 4 skiltelės česnako
  • 1 a.š. smulkinto čili pipiro
  • druska ir pipirai
  • 2 kiaušiniai
  • 100g džiūvėsių
  • 8 juostelės rūkytos kiaulienos šoninės
  • 3 valg. š. sviesto

Gaminimas

  1. Nupjauname pipirų kepurėles ir išgrandome sėklas.
  2. Įkaitiname keptuvę su 1 šaukštu sviesto ir sudedame smulkintas 2 skileteles česnako. Jas apkepame vos 0,5-1 minutę ir sudedame į mėsos faršą kartu su likusiu smulkintu česnaku. Į faršą dedame 1 kiaušinį, druskos ir pipirų, čili pipirą ir išminkome.
  3. Kepimo skardą aptepame sviestu.
  4. Į saldžiuosius pipirus prikemšame paruošto faršo. Imame po vieną šoninės juostelę ir apvyniojame pipirus (kad šoninė nenusimautų – prismeigiame ją mediniu smeigtuku).
  5. Įdarytus pipirus pamirkome kiaušinio plakinyje, apvoliojame džiūvėsiuose, dar kartą merkiame į kiaušinį ir dar kartą apvoliojame džiūvėsiuose.
  6. Dedame į kepimo skardą ir į orkaitę, kur kepame apie 30-40 minučių 170-180 laipsnių temperatūroje.
  7. Patiekiame šiltus su mėgiamu garnyru ar šviežiomis salotomis.

Kategorijos:Daržovių bei grybų patiekalai, Kiaulienos patiekalai, Mėsos patiekalai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: česnakas, čili pipiras, džiūvėsiai, faršas, kiaulienos šoninė, kiaušiniai, pipirai, sviestas

 

Panašūs receptai

Grybų ir faršo pyragas
Faršu įdaryta cukinija
Grybų ir faršo kotletai

Previous Post: « Keptas vištienos maltinis
Sekantis įrašas: Karštas įdarytas batonas »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Aliuminis puodas, 20l Aliuminis puodas, 20l
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinis butelis metaliniu dangteliu, 1l Stiklinis butelis metaliniu dangteliu, 1l
  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Melamino indas salotoms su dangčiu, 23.6cm
  • Aliuminis puodas, 24cm Aliuminis puodas, 24cm
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Stiklinis dubenėlis, 205ml Stiklinis dubenėlis, 205ml
  • Skaidri lėkštė Paris, 23cm Skaidri lėkštė Paris, 23cm
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm

Populiariausi receptai

  • Obuolių skonio pusryčių tortas Obuolių skonio pusryčių tortas
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sveikas sūrio pyragas Sveikas sūrio pyragas
  • grybu ikrai ziemai Grybų ikrai
  • astri adzika Aštri adžika žiemai

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt