• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Jautiena su laiškiniais česnakais

2010-07-15 by Kulinarė Palikti komentarą

Jautiena su laiškiniais česnakais

Ingridientai

  • Druskos – 0.2 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.2 arbatinio šauktštelio
  • Alyvuogių aliejaus – 0.3 šaukštai
  • Vandens – 10ml
  • Sojos padažo – 0.5 šaukšto
  • Laiškinių česnakų – 200g
  • Balto vyno acto – 0.3 šaukštai
  • Cukraus – 1 arbatinis šauktštelis
  • Bulvių krakmolo – 0.3 šaukštai
  • Jautienos kumpio – 500g

Gaminimas

  1. Jautieną supjaustome plonais gabaliukais.
  2. Dubenyje sumaišome sojų padažą, krakmolą, vandenį, vyno actą, cukrų, įberiame druskos ir pipirių, pilame 1 arb. š. aliejaus.
  3. Į paruoštą marinatą sudedame jautieną ir išminkome mėsą. Paliekame mėsa bent 15 minučių, kad įsigertų prieskonių aromatas.
  4. Tuo metu įkaitiname keptuvę ir pilame 2-3 v.š. aliejaus ir sudedame stambiai supjaustytus laiškinius česnakus.
  5. Kepame apie 1-2 minutes. Apkeptus laiškinius česnakus išimame ir sudedame į lėkštę.
  6. Į tą pačią keptuvę pilame 2 v. š aliejaus ir sudedame jautieną kartu su marinatu. Kepame apie 1-2 minutes ant vidutinės ugnies, tada apverčiame mėsą, kepame dar 1 minutę ir nuimame nuo ugnies.
  7. Patiekiant jautieną sumaišome su laiškiniais česnakais.

Kategorijos:Jautienos ir veršienos patiekalai, Mėsos patiekalai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: aliejus, austrių padažas, cukrus, jautiena, kukurūzų miltai, laiškinis česnakas, ryžių vynas, sojų padažas

 

Panašūs receptai

Mongoliška jautiena
Mongoliška jautiena
Troškinti jautienos šonkauliukai
Troškinti jautienos šonkauliukai
Jautienos antrekoto kepsnys
Jautienos antrekoto kepsnys

Previous Post: « Jūros kopūstų salotos
Sekantis įrašas: Keptų pomidorų sriuba »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt