• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Jautienos ir makaronų užkepėlė

2010-05-11 by Kulinarė Palikti komentarą

Jautienos ir makaronų užkepėlė

Ingridientai

  • Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Svogūnų – 100g
  • Česnakų – 10g
  • Sviesto – 30g
  • Pieno – 100ml
  • Pomidorų padažo – 4 šaukštai
  • Pievagrybių – 100g
  • Salierų – 150g
  • Konservuotų kukurūzų – 170g
  • Makaronų – 450g
  • Cheddar sūrio – 200g
  • Kvietinių miltų – 3 šaukštai
  • Jautienos faršo – 500g

Gaminimas

  1. Į įkaitintą keptuvę sudedame maltą jautieną ir kepame ant vidutinės ugnies. Įberiame druskos ir pipirų. Kepame apie 10 minučių dažnai maišydami. Iškeptą jautieną sudedame į dubenį.
  2. Puode, pagal nurodymus ant pakuotės, išverdame makaronus.
  3. Į dubenėlį supilame miltus, pilame pieną ir gerai išmaišome. Sudedame pomidorų padažą ir įtarkuojame sūrio. Dar kartą išmaišome.
  4. Į keptuvę dedame sviestą, suberiame smulkintus svogūnus, pjaustytus salierus, česnakus ir pakepame, kol daržovės suminkštės.
  5. Į kepimo indą (geriausia su dangčiu) dedame virtus makaronus, ant viršaus sudedame keptą jautienos faršą, užbarstome keptomis daržovėmis, pjaustytais pievagrybiais ir nusausintais kukurūzais. Prieš dedant į orkaitę kepti, užpilame paruoštu pieno ir miltų padažu. Galime pabarstyti prieskoninių žolelių.
  6. Kepame apie 20 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
  7. Prieš baigiant kepti, užbarstome likusiu sūriu ir dar kelias minutes pakepame.

Kategorijos:Jautienos ir veršienos patiekalai, Makaronų receptai, Mėsos patiekalai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: čederio sūris, česnakas, faršas, jautiena, kukurūzai, makaronai, miltai, Patiekalai receptai, pienas, pievagrybiai, pomidorų padažas, receptas, salieras, sviestas, svogūnai

 

Panašūs receptai

Jautienos lazanija su špinatais ir pievagrybiais
Makaronų užkepėlė su jautienos konservais
Makaronų užkepėlė su jautienos konservais
Mongoliška jautiena
Mongoliška jautiena

Previous Post: « Kreminė vištienos ir kukurūzų sriuba
Sekantis įrašas: Tuno ir makaronų užkepėlė »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt