• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Jautienos kepsnys su špinatais

2010-06-19 by Kulinarė Palikti komentarą

Jautienos kepsnys su špinatais

Ingridientai

  • Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Svogūnų – 50g
  • Špinatų – 300g
  • Rudonėlio – 1 arbatinis šauktštelis
  • Česnako skiltelių – 1vnt.
  • Jautienos kumpio – 1000g
  • Vorčesterio padažo – 4 šaukšt.

Gaminimas

  1. Jautienos kumpio mėsos išklotinę (1cm storio) pabarstome druska ir pipirais bei pašlakstome aliejumi.
  2. Elektriniu smulkintuvu susmulkiname kartu nuplautus špinatus, svogūną, česnaką bei raudonėlį.
  3. Masę dedame ant išklotos mėsos ir suvyniojame lyg vyniotinį. Kad kepsnys neišsileistų surišame jį siūlu.
  4. Keptuvėje įkaitiname 3 v.š. aliejaus ir dedame paruoštą kepsnį. Kepame ant vidutinės ugnies iš visų pusių apie 15 minučių kol švelniai apskrus.
  5. Įkaitiname orkaitę iki 220 laipsnių temperatūros. Apkeptą kepsnį dedame į kepimo skardą užpilame Vorčesterio padažu ir dedame į orkaitę, kurioje 15 minučių kepame.
  6. Po 15 minučių kepsnį apverčiame ir užpilame padažu kepame 15 minučių.
  7. Šis jautienos kepsnys, puikus šventinis patiekalas, patiekiamas su mėgiamu salotų garnyru.

Kategorijos:Jautienos ir veršienos patiekalai, Kalėdiniai ir Kūčių patiekalai, Mėsos patiekalai, Patiekalai ir jų receptai, Šventiniai patiekalai, Velykiniai patiekalai Tagged With: aliejus, česnakas, jautiena, karštieji patiekalai, kepsnys, mozzarella sūris, parmezano sūris, raudonėlis, špinatai, svogūnai, Vorčesterio padažas

 

Panašūs receptai

Faršo kepsnys su sūriu ir porais
Velingtono kepsnys
Itališkas faršo kepsnys
Itališkas faršo kepsnys

Previous Post: « Pomidorų padažas su medumi
Sekantis įrašas: Makaronai su vištiena ir saulėje džiovintais pomidorais »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt