• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Jautienos kofta kepta keptuvėje

2011-01-04 by Kulinarė Palikti komentarą

Kofta – tai patiekalas, gaminamas iš maltos mėsos (dažniausiai avienos ar jautienos) ją formuojant į apelsino dydžio kukulius.
Patiekalas yra paplitęs didelėje dalyje Azijos, Artimųjų Rytų virtuvėse, o taip pat pietrytinėje Europoje , Indijoje.
Malta mėsa yra paruošiama su įvairiausiais priedais (ryžiais, kiaušiniais, daržovėmis) bei prieskoniais.
Kofta dažniausiai kepama ant žarijų ar riebaluose, verdamos, troškinamos ar patiekiameos žalios).

Ingridientai

*1,5kg jautienos faršo
*1 svogūnas
*1 kiaušinis
*2 a.š. kumino
*1 a.š. ciberžolės
*0,5 a.š. cinamono
*100g šviežios kalendros
*1 a.š. čili pipiro prieskonių
*mediniai iešmeliai
*0,5l aliejaus

Gaminimas

Jautienos faršą sumaišome su visais prieskoniais, kiaušiniu, smulkintu svogūnu ir kalendra. Rankomis išminkome.
Drėgnomis rankomis formuojame saujos dydžio kukulius, kuriuos užmauname ant medinių iešmelių (geriausia ne daugiau kaip po 2 vienetus).
Įkaitiname keptuvę su aliejumi (geriausia špižinę) ir dedame koftas ant iešmelių, kurias kepame po 3-4 minutes iš visų abiejų pusių.
Jautienos koftas keptas keptuvėje patiekiame šiltas su lavašu ir šviežiomis salotomis.

Kategorijos:Jautienos ir veršienos patiekalai, Mėsos patiekalai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: aliejus, ciberžolė, čili pipiras, cinamonas, faršas, jautiena, kalendra, kiaušiniai, kofta, kuminas, paprika, svogūnai

 

Panašūs receptai

Čili Con Carne
Čili Con Carne
Keto jautienos maltiniai su kalafiorų ryžiais
Keto jautienos maltiniai su kalafiorų ryžiais
Makaronai su jautienos faršu
Makaronai su jautienos faršu

Previous Post: « Cukinijų užkepėlė su ryžiais ir faršu
Sekantis įrašas: Žirnių, salierų ir morkų sriuba su karka »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm
  • Stiklinis dubuo salotoms, 970ml Stiklinis dubuo salotoms, 970ml
  • Sausainių kepimo formelė "Elnias" Sausainių kepimo formelė "Elnias"
  • Sausainių formelė "Namas" Sausainių formelė "Namas"
  • Raudona lėkštė, 16x16cm Raudona lėkštė, 16x16cm

Populiariausi receptai

  • Tinginiu balandeliai Tinginių balandėliai
  • Virtos didelės pupos su česnaku Virtos didelės pupos su česnaku
  • Troškintos vištienos kepenėlės Troškintos vištienos kepenėlės
  • Greitas bananų pyragas Greitas bananų pyragas
  • Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2025 · Kulinare.lt