• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Jautienos kofta kepta keptuvėje

2011-01-04 by Kulinarė Palikti komentarą

Kofta – tai patiekalas, gaminamas iš maltos mėsos (dažniausiai avienos ar jautienos) ją formuojant į apelsino dydžio kukulius.
Patiekalas yra paplitęs didelėje dalyje Azijos, Artimųjų Rytų virtuvėse, o taip pat pietrytinėje Europoje , Indijoje.
Malta mėsa yra paruošiama su įvairiausiais priedais (ryžiais, kiaušiniais, daržovėmis) bei prieskoniais.
Kofta dažniausiai kepama ant žarijų ar riebaluose, verdamos, troškinamos ar patiekiameos žalios).

Ingridientai

*1,5kg jautienos faršo
*1 svogūnas
*1 kiaušinis
*2 a.š. kumino
*1 a.š. ciberžolės
*0,5 a.š. cinamono
*100g šviežios kalendros
*1 a.š. čili pipiro prieskonių
*mediniai iešmeliai
*0,5l aliejaus

Gaminimas

Jautienos faršą sumaišome su visais prieskoniais, kiaušiniu, smulkintu svogūnu ir kalendra. Rankomis išminkome.
Drėgnomis rankomis formuojame saujos dydžio kukulius, kuriuos užmauname ant medinių iešmelių (geriausia ne daugiau kaip po 2 vienetus).
Įkaitiname keptuvę su aliejumi (geriausia špižinę) ir dedame koftas ant iešmelių, kurias kepame po 3-4 minutes iš visų abiejų pusių.
Jautienos koftas keptas keptuvėje patiekiame šiltas su lavašu ir šviežiomis salotomis.

Kategorijos:Jautienos ir veršienos patiekalai, Mėsos patiekalai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: aliejus, ciberžolė, čili pipiras, cinamonas, faršas, jautiena, kalendra, kiaušiniai, kofta, kuminas, paprika, svogūnai

 

Panašūs receptai

Jautienos antrekoto kepsnys
Jautienos antrekoto kepsnys
Meksikietiškos įdarytos paprikos
Meksikietiškos įdarytos paprikos
Greitas čili troškinys
Greitas čili troškinys

Previous Post: « Cukinijų užkepėlė su ryžiais ir faršu
Sekantis įrašas: Žirnių, salierų ir morkų sriuba su karka »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt