• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Jautienos suktinukai garstyčių padaže

2011-03-01 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 8 jautienos kepsnių gabaliukų
  • 1 morka
  • 1 svogūnas
  • 4 v.š. garstyčių
  • 200g grietinėlės
  • 4 v.š. sviesto
  • 50g petražolių
  • 8 juostelės kiaulienos šoninės
  • 4 skiltelės česnako
  • 2 v.š. miltų
  • 200ml sultinio
  • druska ir pipirai

Gaminimas


Jautienos kepsnius pamušame, pabarstome druska ir pipirais ir gera įtriname smulkintu česnaku. Suvyniojame kepsnius į vyniotinius ir apvyniojame kiaulienos šonine. Perveriame mediniu smeigtuku,kad neišsivyniotų.
Morką nulupame ir sutarkuojame.
Svogūną susmulkiname.
Į puodą dedame sviestą ir morkas su svogūnais, kuriuos kepame apie 4 minutes. Po to supilame sultinį ir verdame daržoves apie 5 minutes.
Grietinėlę sumaišome su miltais ir supilame į puodą su sultiniu. Sudedame garstyčias, beriame druskos ir pipirų, išmaišome ir į padažą sudedame jautienos suktinukus su šonine. Uždengiame puodą ir ant silpnos ugnies troškiname apie 50 minučių.
Likus 2-3 minutėms iki gaminimo pabaigos, į puodą suberiame smulkintas petražoles.
Jautienos suktinukus garstyčių padaže patiekiame šiltus su virtomis bulvėmis.

Kategorijos:Jautienos ir veršienos patiekalai, Mėsos patiekalai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: česnakas, garstyčios, grietinė, jautiena, kiaulienos šoninė, mėsa, miltai, morkos, sultinys, svogūnai

 

Panašūs receptai

Mėsos kukuliai su marinaros padažu
Mėsos kukuliai su marinaros padažu
Vieno puodo jautienos troškinys
Vieno puodo jautienos troškinys
Korėjietiška Jautiena Bibimbap

Previous Post: « Vištienos ir bulvių apkepas
Sekantis įrašas: Agurkų padažas »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt