• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Jautienos troškinys-stroganofas 2

2010-12-22 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

*1kg jautienos išpjovos
*2 svogūnai
*400g pievagrybių
*3 v.š. miltų
*2 skiltelės česnako
*4 v.š. aliejaus
*200ml sultinio
*200ml grietinėlės
*1 v.š. garstyčių
*3 v.š. pomidorų pastos
*1 v.š. Vorčesterio padažo
*100ml raudono vyno
*druska ir pipirai

Gaminimas

Jautieną supjaustome juostelėmis.
Įkaitiname labai gilią keptuvę (arba puodą) su 2 v.š. aliejaus ir sudedame jautieną, kurią kepame ant vidutinės ugnies tol, kol iš mėsos išsiskiria sultys ir ji pradeda troškintis jose.
Nupilame susidariusias mėsos sultis ir supilame sultinį. Uždengiame keptuvę ir troškiname apie 20 minučių.
Atskiroje keptuvėje su 2 šaukštais aliejaus pakepiname smulkintą svogūną ir pjaustytus pievagrybius ir sudedame juos į jautieną. Po poros minučių dedame pomidorų pastą, garstyčias, smulkintą česnaką, Vorčesterio padažą, išmaišome ir kelias minutes troškiname visą laiką maišydami. Supilame vyną, beriame miltus, išmaišome, uždengiame keptuvę ir troškiname (bet dažnai maišydami) dar 10-15 minučių. Likus 5 minutėms iki troškinimo pabaigos sudedame grietinėlę, beriame truputį druskos ir pipirų, išmaišome ir baigiame troškinti.
Šį jautienos troškinį-stroganofą patiekiame su virtais makaronais.

Kategorijos:Jautienos ir veršienos patiekalai, Mėsos patiekalai, Patiekalai ir jų receptai, Troškiniai Tagged With: aliejus, česnakas, garstyčios, grietinėlė, jautiena, mėsa, miltai, pievagrybiai, pomidorų pasta, raudonas vynas, sultinys, svogūnai, troškinys, Vorčesterio padažas

 

Panašūs receptai

Alaus čili
Alaus čili
paprastas cili
Paprastas čili
Jautienos troškinys-stroganofas

Previous Post: « Tortilijos su jautiena ir salotomis
Sekantis įrašas: Farširuoti kiaušiniais su šprotais »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt