• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Jautienos troškinys-stroganofas

2010-12-09 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

*500g jautienos išpjovos
*2 v.š. sviesto
*1 svogūnas
*1 česnako galva
*250g pievagrybių
*100ml raudono vyno
*200ml jautienos sultinio
*200g grietinės
*300g konservuotų pomidorų (savose sultyse)
*1 v.š. Vorčesterio padažo
*0,5 a.š. Tabasko padažo
*druska ir pipirai

Gaminimas

Česnako galvą aplupame, t.y. nulupame taip, kad neatsiskirtų nei viena skiltelė ir kad liktų vienas sluoksnis žievelės.
Jautieną supjaustome kubeliais, pabarstome druska ir pipirais.
Puode išlydome sviestą ir sudedame pjaustytą jautieną, pievagrybius (galima ir nepjaustytus), smulkintą svogūną ir ant vidutinės ugnies kepame apie 2-3 minutes.
Dubenyje sumaišome pomidorus su grietine, žiupsneliu druskos, Tabasko padažu ir Vorčesterio padažu.
Į apkeptą jautieną pilame raudoną vyną ir sultinį, supilame ir konservuotus pomidorus su prieskoniais, dedame visą česnako galvą, viską išmaišome, puodą uždengiame ir ant silpnos ugnies troškiname apie 1,2val. Tačiau troškiname taip, kad padažas neužvirtų.
Jautienos troškinį stroganofą patiekiame su virtais ryžiais, makaronais ar bulvėmis.

Kategorijos:Jautienos ir veršienos patiekalai, Mėsos patiekalai, Patiekalai ir jų receptai, Troškiniai Tagged With: česnakas, grietinė, jautiena, konservuoti pomidorai, mėsa, pievagrybiai, raudonas vynas, sultinys, sviestas, svogūnai, Tabasko padažas, troškinys, Vorčesterio padažas

 

Panašūs receptai

Alaus čili
Alaus čili
paprastas cili
Paprastas čili
Jautienos troškinys-stroganofas 2

Previous Post: « Vištiena troškinta Marsala vyne
Sekantis įrašas: Tiršta rūkytos menkės sriuba »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt