• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Jautienos troškinys su pomidorais

2010-10-28 by Kulinarė Palikti komentarą

Jautienos troškinys su pomidorais

Ingridientai

  • Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Svogūnų laiškų – 10g
  • Vandens – 1000ml
  • Sojos padažo – 1 šaukštas
  • Vyšninių pomidorų – 400g
  • Cukraus – 1 arbatinis šauktštelis
  • Bulvių krakmolo – 1 šaukštas
  • Jautienos kumpio – 300g

Gaminimas

  1. Jautieną labai susmulkiname.
  2. Puode sumaišome sojų padažą, krakmolą bei cukrų ir sudedame jautieną, kurią taip paliekame bent valandai.
  3. Po valandos į puodą su marinatu pilame litrą vandens ir ant vidutinės ugnies troškiname apie 30 minučių.
  4. Įkaitiname keptuvę su 2 šaukštais aliejaus ir sudedame vyšninius pomidorus. Kepame juos apie 20 minučių dažnai maišydami.
  5. Apkepus pomidorams sudedame juos į puodą su jautiena ir troškiname dar 7 minutes. Likus porai minučių iki pabaigos suberiame svogūnų laiškus.
  6. Troškinį patiekiame šiltą su virtais ryžiais.

Kategorijos:Jautienos ir veršienos patiekalai, Mėsos patiekalai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: aliejus, cukrus, jautiena, krakmolas, mėsa, sojų padažas, svogūnų laiškai, troškinys, vyšniniai pomidorai

 

Panašūs receptai

Meksikietiškos įdarytos paprikos
Meksikietiškos įdarytos paprikos
Greitas čili troškinys
Greitas čili troškinys
Mėsainiai su jautiena ir karamelizuotais svogūnais
Mėsainiai su jautiena ir karamelizuotais svogūnais

Previous Post: « „Gnocchi“ su porų padažu
Sekantis įrašas: Makaronų salotos su krapais ir kreminiu padažu »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2022 · Kulinare.lt