
Ingridientai
- Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Svogūnų laiškų – 10g
- Vandens – 1000ml
- Sojos padažo – 1 šaukštas
- Vyšninių pomidorų – 400g
- Cukraus – 1 arbatinis šauktštelis
- Bulvių krakmolo – 1 šaukštas
- Jautienos kumpio – 300g
Gaminimas
- Jautieną labai susmulkiname.
- Puode sumaišome sojų padažą, krakmolą bei cukrų ir sudedame jautieną, kurią taip paliekame bent valandai.
- Po valandos į puodą su marinatu pilame litrą vandens ir ant vidutinės ugnies troškiname apie 30 minučių.
- Įkaitiname keptuvę su 2 šaukštais aliejaus ir sudedame vyšninius pomidorus. Kepame juos apie 20 minučių dažnai maišydami.
- Apkepus pomidorams sudedame juos į puodą su jautiena ir troškiname dar 7 minutes. Likus porai minučių iki pabaigos suberiame svogūnų laiškus.
- Troškinį patiekiame šiltą su virtais ryžiais.
Parašykite komentarą