• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Kapotos mėsos kepsnys su rozmarinais

2013-02-23 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 350g kiaulienos kumpio
  • 50g riebios smulkintos mėsos
  • 1-2 šakelės šviežio rozmarino
  • 1 skiltelė česnako
  • 1 a.š.  citrinų sulčių
  • druska ir pipirai

Gaminimas

Rozmariną kartu su česnaku sutriname.

Kiaulieną smulkiai supjaustome ir sudedame kartu su riebia mėsa į dubenį. Kartu sudedame trintus prieskonius, beriame druskos ir pipirų, pilame citrinos sultis ir viską išmaišome. Kad mėsa būtų minkštesnė, rankomis ją minkome bent kelias minutes. Mėsą marinuojame su prieskoniais parą.

Marinuotą mėsą sudedame į keramikinį indą. Mėsą suslegiame, kad kepant gabaliukai neatsiskirtų. Keramikinį indą dedame į didesnį kepimo indą, kurį iki pusės pripilame vandens.

Orkaitę įkaitiname iki 180 laipsnių ir dedame kepti kiaulienos kepsnį. Kepame apie 45-55 minutes vis pašakstydami kepsnį susikaupusiomis mėsos sultimis.

Iškeptą kepsnį išimame iš orkaitės ir 5 minutėms paliekame atvėsti.

Patiekdami kepsnį papuošiame šakele rozmarino.

Šis kepsnys puikiai tiks su bulvių koše ar šviežių daržovių salotomis.

 

 

Kategorijos:Kiaulienos patiekalai, Mėsos patiekalai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: česnakas, citrina, kiauliena, rozmarinas

 

Panašūs receptai

Karamelizuota kiauliena vietnamietiškai
Karamelizuota kiauliena vietnamietiškai
Naminiai kotletai
Naminiai kotletai
Nuodėmingai sultingi ir skanūs kepsniai
Nuodėmingai sultingi ir skanūs kepsniai

Previous Post: « Kiaulienos šoninės troškinys su kalafiorais ir laiškiniais česnakais
Sekantis įrašas: Užkandiniai sumuštiniais su pomidorais »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt