• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Kapotos mėsos kepsnys su rozmarinais

2013-02-23 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 350g kiaulienos kumpio
  • 50g riebios smulkintos mėsos
  • 1-2 šakelės šviežio rozmarino
  • 1 skiltelė česnako
  • 1 a.š.  citrinų sulčių
  • druska ir pipirai

Gaminimas

Rozmariną kartu su česnaku sutriname.

Kiaulieną smulkiai supjaustome ir sudedame kartu su riebia mėsa į dubenį. Kartu sudedame trintus prieskonius, beriame druskos ir pipirų, pilame citrinos sultis ir viską išmaišome. Kad mėsa būtų minkštesnė, rankomis ją minkome bent kelias minutes. Mėsą marinuojame su prieskoniais parą.

Marinuotą mėsą sudedame į keramikinį indą. Mėsą suslegiame, kad kepant gabaliukai neatsiskirtų. Keramikinį indą dedame į didesnį kepimo indą, kurį iki pusės pripilame vandens.

Orkaitę įkaitiname iki 180 laipsnių ir dedame kepti kiaulienos kepsnį. Kepame apie 45-55 minutes vis pašakstydami kepsnį susikaupusiomis mėsos sultimis.

Iškeptą kepsnį išimame iš orkaitės ir 5 minutėms paliekame atvėsti.

Patiekdami kepsnį papuošiame šakele rozmarino.

Šis kepsnys puikiai tiks su bulvių koše ar šviežių daržovių salotomis.

 

 

Kategorijos:Kiaulienos patiekalai, Mėsos patiekalai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: česnakas, citrina, kiauliena, rozmarinas

 

Panašūs receptai

Orkaitėje kepta karka
Orkaitėje kepta karka
Lietiniai su kumpiu ir sūriu
Lietiniai su kumpiu ir sūriu
Kiauliena vyno padaže
Kiauliena vyno padaže

Previous Post: « Kiaulienos šoninės troškinys su kalafiorais ir laiškiniais česnakais
Sekantis įrašas: Užkandiniai sumuštiniais su pomidorais »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt