Ingridientai
- Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Pieno – 300ml
- Kiaušinių – 1vnt.
- Džiūvėsėlių – 70g
- Česnako skiltelių – 4vnt.
- Kiaulienos kepenų – 500g
Gaminimas
- Kiaulienos kepenėles supjaustome 1cm storio kepsneliais ir 12 valandų pamerkiame piene.
- Išmirkytas kepenėles nuplauname ir pabarstome druska bei pipirais. Įtriname smulkintu česnaku ir paliekame bent valandai pastovėti.
- Dubenyje išplakame kiaušinį.
- Įkaitiname keptuvę su 2-3 šaukštais aliejaus.
- Prieskuoniuotus kepenėlių kepsnius pamirkome kiaušinyje ir apvoliojame džiūvėsiuose. Dedame į keptuvę ir kepame iš abiejų pusių po 4 minutes.
- Patiekiame šiltus su mėgiamu garnyru bei salotomis.
Parašykite komentarą