• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Kepenėlių kepsniai

2010-11-05 by Kulinarė Palikti komentarą

Kepenėlių kepsniai

Ingridientai

  • Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Pieno – 300ml
  • Kiaušinių – 1vnt.
  • Džiūvėsėlių – 70g
  • Česnako skiltelių – 4vnt.
  • Kiaulienos kepenų – 500g

Gaminimas

  1. Kiaulienos kepenėles supjaustome 1cm storio kepsneliais ir 12 valandų pamerkiame piene.
  2. Išmirkytas kepenėles nuplauname ir pabarstome druska bei pipirais. Įtriname smulkintu česnaku ir paliekame bent valandai pastovėti.
  3. Dubenyje išplakame kiaušinį.
  4. Įkaitiname keptuvę su 2-3 šaukštais aliejaus.
  5. Prieskuoniuotus kepenėlių kepsnius pamirkome kiaušinyje ir apvoliojame džiūvėsiuose. Dedame į keptuvę ir kepame iš abiejų pusių po 4 minutes.
  6. Patiekiame šiltus su mėgiamu garnyru bei salotomis.

Kategorijos:Kiaulienos patiekalai, Mėsos patiekalai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: aliejus, česnakas, džiūvėsiai, kepenys, kepsnys, kiaušiniai, pienas

 

Panašūs receptai

Lietiniai su kumpiu ir sūriu
Lietiniai su kumpiu ir sūriu
Kiauliena vyno padaže
Kiauliena vyno padaže
Mėsos kukuliai su marinaros padažu
Mėsos kukuliai su marinaros padažu

Previous Post: « Troškintų pupelių garnyras
Sekantis įrašas: Karštas sumuštinis su avokadu »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2022 · Kulinare.lt