Ingridientai
- Druskos – 1 arbatinis šauktštelis
- Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Graikinių riešutų – 20g
- Feta sūrio – 70g
- Česnako drožlių – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Kiaulienos išpjovos kepsnių – 4vnt.
Gaminimas
- Kiaulienos išpjovos kepsnius pabarstome druska, pipirais ir česnakų drožlėmis.
- Graikinius riešutus susmulkiname (sutraiškome šaukštu) ir sumaišome su 1 arb. š. aliejaus, feta sūriu ir trupučiu druskos.
- Feta sūrio mišiniu aptepame vieną pusę kepsnių ir suvyniojame. Suvyniotus kepsnius susmeigiame mediniu smeigtuku, kad neišsileistų.
- Įkaitiname keptuvę su 3 valg. š. aliejaus ir sudedame kepsnius. Ant silpnos ugnies kepame apie 15 minučių, vis apversdami.
- Patiekiame su karštus su mėgiamu garnyru.
Parašykite komentarą