• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Kepsnys su daržovių kepure

2010-09-09 by Kulinarė Palikti komentarą

Kepsnys su daržovių kepure

Ingridientai

  • Majonezo – 50g
  • Druskos – 1 arbatinis šauktštelis
  • Maltų juodųjų pipirų – 1 arbatinis šauktštelis
  • Citrinos sulčių – 30ml
  • Pievagrybių – 60g
  • Kiaušinių – 1vnt.
  • Džiūvėsėlių – 50g
  • Morkų – 2vnt.
  • Fermentinis sūrio – 50g
  • Česnako skiltelių – 4vnt.
  • Svogūnų – 1vnt.
  • Kiaulienos išpjovos – 500g

Gaminimas

  1. Kiaulieną supjaustome 1cm storio kepsniais. Pabarstome druska ir pipirais, įtriname 2 skiltelėmis smulkinto česnako ir aplaistome citrinos sultimis. Mėsą paliekame marinuotis bent 1 valandai.
  2. Morkas išverdame ir nulupame.
  3. Įkaitiname keptuvę su 2 valg. š. aliejaus ir sudedame smulkintus svogūnus, pievagrybius, česnakus. Daržoves kepame apie 4 minutes.
  4. Į dubenį sutarkuojame virtas morkas, kartu sudedame keptas daržoves ir sumaišome jas su majonezu. Įberiame druskos ir pipirų, dedame tarkuotą fermentinį sūrį ir dar kartą išmaišome.
  5. Išmarinuotą mėsą pamirkome plaktame kiaušinyje ir apvoliojame džiūvėsiuose. Dedame į įkaitintą keptuvę su aliejumi ir kepame po 3-4 minutes iš abiejų pusių.
  6. Ant iškeptų kepsnių dedame paruoštos daržovių masės su majonezu.
  7. Kepsnius dedame į kepimo skardą ir 10 minučių kepame orkaitėje 200 laipsnių temperatūroje.
  8. Patiekiame su mėgiamu garnyru bei salotomis.

Kategorijos:Kiaulienos patiekalai, Mėsos patiekalai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: aliejus, česnakas, džiūvėsiai, fermentinis sūris, kepsnys, kiauliena, kiaušiniai, majonezas, morkos, pievagrybiai, svogūnai

 

Panašūs receptai

Mėsos kukuliai su marinaros padažu
Mėsos kukuliai su marinaros padažu
Karamelizuota kiauliena vietnamietiškai
Karamelizuota kiauliena vietnamietiškai
Naminiai kotletai
Naminiai kotletai

Previous Post: « Sumuštiniai su morkomis ir česnaku
Sekantis įrašas: Pjaustytos vištienos kepsniai »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt