• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Kepta kiaulienos sprandinė su obuolių tyre

2011-01-05 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 1kg kiaulienos sprandinės mėsos
  • 0,5 v.š. maltų pankolio sėklų
  • 0,5 a.š. pipirų
  • 1 v.š. šviežio čiobrelio
  • 1 v.š. šviežio rozmarino
  • 3-4 obuoliai
  • 4 skiltelės česnako
  • 50ml aliejaus
  • 1 svogūnas
  • 100ml balto sauso vyno
  • 1 a.š. druskos

Gaminimas


Dubenėlyje sumaišome pankolio sėklas su 1 a.š. pipirų, smulkintais čiobreliais ir rozmarinais, smulkintu česnaku, 1 a.š. druskos ir 2 v.š. aliejaus. Prieskonius sumaišome laba gerai ir jais įtriname kiaulienos mentę, kurią paskui įdedame į kepimo maišelį ir visai parai ant net dviems dedame į šaldytuvą marinuotis.
Nulupame obuolius ir išėmę sėklas supjaustome stambiais kubeliais.
Svogūną nulupame, supjaustome stambiais kubeliais ir sumaišome su obuoliais.
Įkaitiname orkaitę iki 220 laipsnių.
Kepimo indą ištepame 2 šaukštais aliejaus.
Į kepimo indą sudedame obuolius ir svogūnus, ant viršaus dedame marinuotą kiaulienos mentę. Dedame mėsą į orkaitę ir 15 minučių kepame aukštoje temperatūroje. Po 15 minučių supilame vyną į kepimo skardą, uždengiame kepsnį folija, ir kepame 2,5 valandas sumažintoje, 160 laipsnių, temperatūroje.
Keptą kiaulienos mentę dedame į lėkštę, ir šalia šaukštu sudedame keptus minkštus obuolius su svogūnais.

Kategorijos:Kiaulienos patiekalai, Mėsos patiekalai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: aliejus, baltas vynas, česnakas, čiobrelis, kiauliena, kiaulienos mentė, kiaulienos sprandinė, obuolys, pankolis, rozmarinas, svogūnai

 

Panašūs receptai

Mėsos kukuliai su marinaros padažu
Mėsos kukuliai su marinaros padažu
Karamelizuota kiauliena vietnamietiškai
Karamelizuota kiauliena vietnamietiškai
Naminiai kotletai
Naminiai kotletai

Previous Post: « Troškintų porų padažas makaronams
Sekantis įrašas: Šukutės su vyno ir apelsinų padažu »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt